Steviala - Citroen Druppels

Deze frisse steviadruppels met citroensmaak van Steviala zijn ideaal om toe te voegen aan je smoothie, kwark, yoghurt of diverse bakgerechten. Flesje van 50 ml.

€ 9,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Stevia druppels citroen staat voor genieten van een lekkere, suikervrije dorstlesser. Stevia citroen druppels van Steviala zijn heerlijk in een smoothie, in kwark of een milkshake. Of voeg enkele druppels toe aan een glas water voor een heerlijke suikervrije en verfrissende citroen limonade!

Tip: met deze vloeibare stevia met citroensmaak maakt u heel eenvoudig een gezonde citroencake.

Stevia druppels met citroen zijn het perfecte alternatief voor suiker. De suiker vervangende druppels bevatten geen calorieën, hebben geen invloed op het bloed glucose gehalte en veroorzaken geen tandbederf. Ze zijn lekker en gezond voor jong en oud en ook geschikt voor mensen die op hun gewicht letten, voor diabetici en kinderen.

Bij deze zoetstof komen 1 à 2 druppels vloeibare stevia ongeveer overeen met de zoetkracht van 1 gram suiker. U heeft dus slechts een paar druppels nodig om een drankje of gerecht een lekker zoete smaak te geven.

Inhoud: 50 ml

Stevia vloeibaar, een gezonde suikervervanger

De vloeibare stevia druppels zijn een suikervervanger die in een gezonde levensstijl past.

De druppels bevatten geen suikers en koolhydraten en hebben een glycemische index van 0. Dit betekent dat de druppels geen invloed hebben op de bloedsuikerspiegel, wat ze ook geschikt maakt voor diabetes patiënten. Doordat onze vloeibare stevia geen tandbederf veroorzaakt kunnen kinderen er ook van genieten.

Stevia druppels zijn verkrijgbaar in een handig druppelflesje. Hierdoor kan u de stevia heel nauwkeurig doseren. De zoetkracht van 1 druppel stevia is ongeveer vergelijkbaar met 1 gram suiker. De druppels zijn dus erg zuinig in gebruik. Bewaar het flesje na openen op een koele plek, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Zo kan je heerlijk lang genieten van deze stevia druppels aardbei.

Ingrediënten: Gezuiverd water, zoetstof steviolglycosiden (RA98%), vegetarische glycerine, vitamine C, natuurlijk aroma

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie: 0 kcal / 0 kJ

Vet: 0 gram

Koolhydraten: 0 gram

Netto koolhydraten: 0 gram

Eiwit: 0 gram

Steviala

Specifieke referenties