Steviala - Baileys Druppels

Baileys Irish Cream is een likeur die gemaakt wordt van whiskey, room en cacao-extract en dat is ook precies hoe deze stevia vloeibaar smaakt. Flesje van 50 ml.

€ 9,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Baileys Irish Cream is een likeur die gemaakt wordt van whiskey, room en cacao-extract en dat is ook precies hoe deze stevia vloeibaar smaakt.

De stevia vloeibaar Baileys is heerlijk zoet, zonder alcohol maar met de volle smaak. En onze stevia druppels hebben ook geen bittere nasmaak! Enkel de heerlijke smaak van Baileys en het zoete van de stevia druppels! Om je vingers bij af te likken! Deze druppels zijn heel geschikt om gebak, koffie, thee of koekjes een lekker zoete smaak te geven, met een vleugje Baileys. Of je kan er ook suikervrij ijs van maken! Een verrassende combi die u zeker eens geproefd moet hebben.

Inhoud: 50 ml

Stevia vloeibaar, een gezonde suikervervanger

De vloeibare stevia druppels zijn een suikervervanger die in een gezonde levensstijl past.

De druppels bevatten geen suikers en koolhydraten en hebben een glycemische index van 0. Dit betekent dat de druppels geen invloed hebben op de bloedsuikerspiegel, wat ze ook geschikt maakt voor diabetes patiënten. Doordat onze vloeibare stevia geen tandbederf veroorzaakt kunnen kinderen er ook van genieten.

Stevia druppels zijn verkrijgbaar in een handig druppelflesje. Hierdoor kan u de stevia heel nauwkeurig doseren. De zoetkracht van 1 druppel stevia is ongeveer vergelijkbaar met 1 gram suiker. De druppels zijn dus erg zuinig in gebruik. Bewaar het flesje na openen op een koele plek, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Zo kan je heerlijk lang genieten van deze stevia druppels aardbei.

Ingrediënten: Gezuiverd water, zoetstof steviolglycosiden (RA98%), vegetarische glycerine, vitamine C, natuurlijk aroma

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie: 0 kcal / 0 kJ

Vet: 0 gram

Koolhydraten: 0 gram

Netto koolhydraten: 0 gram

Eiwit: 0 gram

Steviala

Specifieke referenties