Steviala - Ananas

Deze steviadruppels met ananassmaak van Steviala hebben de volle zoete smaak van ananas zonder een bittere nasmaak. Ideaal om een frisse smaak te geven aan smoothies, gebak, koffie of thee. Doordat ze geen netto koolhydraten bevatten passen ze perfect in het koolhydraatarm en het ketodieet. Flesje van 30 ml.

€ 6,49
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Deze Steviadruppels ananas van Steviala zijn koolhydraatarm, lowcarb en suikervrij en passen perfect in het koolhydraatarm, lowcarb en ketodieet. Je kunt ze toevoegen aan wat water, gebak, yoghurt, kwark of door je smoothie. Deze steviadruppels zijn ook lekker door de koffie of door je cappuccino of op ijs! Ze leveren per 100 gram 0 gram netto koolhydraten en zijn daardoor ideaal voor een ieder die op zijn suikerinname wilt letten.

Inhoud: 30 ml

Vloeibare stevia druppels Ananas

Je kan de druppels in je smoothie, kwark of milkshake gebruiken. Ze geven je gerecht een lekker zoete ananassmaak, zonder dat je suiker hoeft toe te voegen. Of je kan er een heerlijke, suikervrije en verfrissende ananaslimonade mee maken. Dat doe je eenvoudig door enkele druppels stevia ananas aan een glas water toe te voegen. 

Stevia vloeibaar, een gezonde suikervervanger

De vloeibare stevia druppels zijn een suikervervanger die in een gezonde levensstijl past.

De druppels bevatten geen suikers en koolhydraten en hebben een glycemische index van 0. Dit betekent dat de druppels geen invloed hebben op de bloedsuikerspiegel, wat ze ook geschikt maakt voor diabetes patiënten. Doordat onze vloeibare stevia geen tandbederf veroorzaakt kunnen kinderen er ook van genieten.

Stevia druppels zijn verkrijgbaar in een handig druppelflesje. Hierdoor kan u de stevia heel nauwkeurig doseren. De zoetkracht van 1 druppel stevia is ongeveer vergelijkbaar met 1 gram suiker. De druppels zijn dus erg zuinig in gebruik. Bewaar het flesje na openen op een koele plek, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Zo kan je heerlijk lang genieten van deze stevia druppels aardbei.

Ingrediënten: Gezuiverd water, zoetstof steviolglycosiden (RA98%), vegetarische glycerine, vitamine C, natuurlijk aroma

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie: 0 kcal / 0 kJ

Vet: 0 gram

Koolhydraten: 0 gram

Netto koolhydraten: 0 gram

Eiwit: 0 gram

Steviala

Specifieke referenties