Steviala - Aardbei Druppels (50ml)

Stevia druppels aardbei van Steviala zijn ideaal om toe te voegen aan water, gebak, yoghurt, kwark of een smoothie. Doordat ze geen netto koolhydraten bevatten passen ze perfect in het koolhydraatarm en het ketodieet. Flesje van 50 ml.

€ 9,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Stevia druppels Aardbei van Steviala zijn koolhydraatarm, lowcarb en suikervrij en past perfect in het koolhydraatarm, lowcarb en ketodieet. Je kunt ze toevoegen aan wat water, gebak, yoghurt, kwark of door je smoothie. Ze leveren per 100 gram 0 gram netto koolhydraten!

Inhoud: 50 ml

Vloeibare stevia druppels aardbei

Stevia druppels aardbei zijn heerlijk op een warme zomerdag, maar ook als u eens wat anders wil drinken dan gewoon water. Maak zelf eenvoudig een suikervrije limonade met aardbeien smaak! Voeg 3 of 4 druppels toe aan een glas (koolzuurhoudend) water en geniet van een gezonde frisdrank zonder calorieën of koolhydraten.

De druppels zijn daarnaast ook erg lekker in gebak of op een beschuitje met verse aardbeien. Of probeer ze eens in de yoghurt, kwark of doorheen je smoothie. Eindeloos genieten en talrijke mogelijkheden met deze stevia aardbei druppels!

Stevia vloeibaar, een gezonde suikervervanger

De vloeibare stevia druppels aardbei is een suikervervanger die in een gezonde levensstijl past.

De druppels bevatten geen suikers en koolhydraten en hebben een glycemische index van 0. Dit betekent dat de druppels geen invloed hebben op de bloedsuikerspiegel, wat ze ook geschikt maakt voor diabetes patiënten. Doordat onze vloeibare stevia geen tandbederf veroorzaakt kunnen kinderen er ook van genieten.

Stevia druppels aardbei is verkrijgbaar in een handig druppelflesje. Hierdoor kan u de stevia heel nauwkeurig doseren. De zoetkracht van 1 druppel stevia is ongeveer vergelijkbaar met 1 gram suiker. De druppels zijn dus erg zuinig in gebruik. Bewaar het flesje na openen op een koele plek, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Zo kan je heerlijk lang genieten van deze stevia druppels aardbei.

Ingrediënten: Gezuiverd water, zoetstof steviolglycosiden (RA98%), vegetarische glycerine, vitamine C, natuurlijk aroma

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie: 0 kcal / 0 kJ

Vet: 0 gram

Koolhydraten: 0 gram

Netto koolhydraten: 0 gram

Eiwit: 0 gram

Steviala

Specifieke referenties