PhD Nutrition - Smart Bar Cookies and Cream

Eiwitreep met een zachte vulling met cookies smaak met een lekkere crispy coating met chocolade. 20 gram eiwit en slechts 1.9 gram suiker per reep.

€ 2,39
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
12 € 2,27 Tot € 1,43
Aantal
Op voorraad

Deze PhD Nutrition Smart Bar Cookie and Cream is een lekkere flinke eiwitreep met een zachte vulling met cookies smaak,  omhuld met  lekkere crunchy chocolade. Deze reep bevat 20 gram eiwit en slechts 1.9 gram suiker en is vrij van palmolie.

Deze flinke reep bevat slechts 4 gram netto koolhydraten en is daarom niet alleen geschikt in het eiwitdieet, maar ook in het koolhydraatarm en ketodieet!

Inhoud: 1 reep van 64 gram

Voedingswaarden
Per 100 gram Per reep van 64 gram
Energie (Kcal / kJ) 376 Kcal 1570 kJ 241 Kcal 1005 kJ
Eiwit (g) 31 20
Koolhydraten (g) 38 24
- waarvan suiker (g) 3 1.9
- waarvan polyolen (g) 31 20
Vet (g) 16 11
- waarvan verzadigde vetzuren (g) 11 7
Vezels (g) 4 2
Zout (g) 0.52 0.33

Deze reep bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in het aantal netto (opneembare) koolhydraten omdat deze niet tot nauwelijks door het lichaam worden opgenomen. Het totaal aantal netto koolhydraten voor dit product is 24 (totaal aantal koolhydraten) minus 20 gram (polyolen) is 4 gram netto koolhydraten.

Ingrediënten: Eiwitmengsel [melkeiwit, collageenhydrolysaat, soja-eiwitisolaat], karamellaag [zoetstof (maltitol), gecondenseerde melk, cacaoboter, water, bevochtigingsmiddel (sorbitol), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), smaakstoffen (melk), zout, kleurstof (karamel)], zoetstof (maltitol), sojakroketjes [soja-eiwitisolaat, rijstmeel, gerstemoutextract (gluten), zout], cacaoboter, bevochtigingsmiddel (glycerol), volle melkpoeder, water, cacaomassa , Kokosolie, Aroma's (Melk), Emulgator (Sojalecithine), Natuurlijk Vanillearoma. 31% melkchocolade coating.

Kan ook noten, eieren, pinda's en glutenbevattende granen bevatten. Overmatige consumptie kan een laxerende werking hebben. 

PhD Smart Bar

Specifieke referenties