Mattisson - Psylliumvezels Bio

€ 8,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Psylliumvezels, ook wel vlozaad genoemd, heeft specifieke eigenschappen die handig zijn bij het koolhydraatarm bakken en biedt ook ondersteuning voor een goede darmwerking.

Psyllium bestaat uit de zogenaamde zaadhuiden van de zaden van planten en bestaat voor meer dan 80% uit vezels. De vezels kunnen heel veel vocht opnemen en maken de darminhoud daarmee zachter en volumineuzer wat ter ondersteuning werkt van een normale darmpassage. Doordat de vezels veel vocht opnemen is het belangrijk dat u voldoende vocht gebruikt! 

Psylliumvezels heeft eigenschappen die ook handig zijn bij het koolhydraatarm bakken. Het bindt alles goed bij elkaar en zorgt ervoor dat uw favoriete baksel niet uit elkaar valt. Daardoor de vezels ook vocht opnemen, kan het ook wat meer volume geven aan uw bakproducten. De vezels dienen dan als rijsmiddel.

Inhoud: 120 gram.

Gebruik: Gebruik 1-2 theelepels psyllium in een glas water, yoghurt of sap voor een goede darmwerking. Voor gebruik bij het koolhydraatarm bakken kunt u 1-2  theelepels toevoegen voor een steviger en luchtiger geheel.

Ingrediënten:

100% biologische husk psylliumvezels

Voedingswaarde per 100 gram
​Energie 776 kJ / 194 kcal
Vet 0.2 g
waarvan verzadigd < 0.2 g
Koolhydraten 2.5 g
waarvan suikers 0 g
Eiwitten 1.4 g
Vezels 87.8 g
Zout 0.3 g

Mattisson

Specifieke referenties