Lizza - Rustikal Low Carb Broodmix

Low carb broodmix voor een brood met krokante, rustieke korst en met 51% minder koolhydraten dan regulier tarwebrood. Vol met zonnebloempitten en pompoenpitten.

€ 4,59
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
3 € 4,45 Tot € 0,41
Aantal
Op voorraad

Low carb broodmix voor een brood met krokante, rustieke korst en met 51% minder koolhydraten dan regulier tarwebrood. Vol met zonnebloempitten en pompoenpitten. Het levert slechts 7 gram netto koolhydraten per sneetje van ongeveer 35 gram. Ideaal voor in het koolhydraatarm dieet!

De bakmix is koolhydraatarm, eiwitrijk, vezelrijk en bevat uitsluitend hoogwaardige organische ingrediënten zoals lijnzaadmeel, zaden en psyllium.

Inhoud: 250 gram

Gemiddelde voedingswaarde:

Per 100 gram Per sneetje (35 G)
Energie 1003 kJ / 240 kcal 304 kJ / 73 kcal
Vet 8,2 g  2,5 g
- waarvan verzadigd 1.5 g 0,45 g
Koolhydraten 24 g  7,27 g
- waarvan suiker 1,6 g 0,5 g
Vezels 11 g 3,3 g
Eiwit 12 g 3,6 g
Zout 1 g 0,33 g

Ingrediënten:Volkoren rijstmeel, boekweitmeel, bonenmeel, gouden lijnzaadmeel 12,6%, zonnebloempitten, pompoenpitten, lijnzaad 5,5%, psylliumschilpoeder, boekweitzuurdesempoeder 4,3%, bakpoeder (zuurstof: wijnsteen, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, lossingsmiddel: maïszetmeel), appelvezels, zeezout.

Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200°C (boven-/onderwarmte) en zet een met water gevulde ovenschaal (ca. 100 ml) op de bodem. Voeg 200 ml leidingwater en 2 eetlepels appelazijn toe aan de bakmix. Kneed ongeveer 2 minuten goed met de hand of met een mixer met deeghaak. Aangezien dit brood niet erg veel rijst in de oven kan je de vorm naar wens maken. Egaliseer het oppervlak indien nodig met een beetje water. Leg het brood op een stuk bakpapier op het middelste ovenrek. Bak 55 minuten op 200°C. Verhoog voor een knapperig korstje de temperatuur na 40 minuten tot 220 °C. 5. Laat het brood afkoelen voordat u het aansnijdt.


Lizza

Specifieke referenties