Lizza Brot Low Carb Broodmix

Mix voor het bakken van koolhydraatarm brood. Bevat 90% minder koolhydraten dan tarwebrood. Vrij van gluten en soja. Levert slechts 2.8 gram koolhydraten per sneetje.

€ 3,89
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Met de broodmix van Lizza bak je een heerlijk luchtig en krokant koolhydraatarm brood. Dit brood bevat 90% minder koolhydraten dan tarwebrood en is vrij van gluten en soja. Het levert slechts 2.8 gram koolhydraten per sneetje. Ideaal voor in het koolhydraatarm dieet!

De bakmix is koolhydraatarm, eiwitrijk, vezelrijk en bevat uitsluitend hoogwaardige organische ingrediënten zoals lijnzaadmeel, zaden, pysillium en pompoenpitten.

Inhoud: 250 gram

Gemiddelde voedingswaarde:

Per 100 gram Per sneetje (50 G)
Energie 820 kJ / 198 kcal 410 kJ / 99 kcal
Vet 9 g  4.5 g
- waarvan verzadigd 1.1 g 0.55 g
Koolhydraten 5.2 g  2.6 g
- waarvan suiker 0.9 g 0.45 g
Vezel 18 g 9 g
Eiwit 15 g 7.5 g
Zout 0.98 g 0.49 g


Ingrediënten:

Lijnzaadmeel, zadenmengsel (lijnzaad, zonnebloempitten), bonenmeel, pompoenpitteneiwit, psylliumschilpoeder, wijnsteenbakpoeder (zuurteregelaar: wijnsteen, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, scheidingsmiddel: maïszetmeel), zeezout.

Bereidingswijze:

Meng 250 g met 300 ml bruisend, koolzuurhoudend, water en kneed goed. Vorm een ​​brood en laat het 15 minuten rusten. Verwarm de oven voor op 240 ° C. Bak het brood 15 minuten op een ovenrek met bakpapier. Verlaag vervolgens de temperatuur tot 210 ° C en bak nog eens 50 minuten verder. Laat het brood helemaal afkoelen en snijd het dan in stukjes. 


Lizza

Specifieke referenties

Aanbieding