Koolhydraatarme wafels | BlijfopGewicht.nl

Wafels

Wafels

Grid
List

Er zijn 43 producten.

Item 1-12 van 43 in totaal item(s)

Actieve filters

Konzelmann's Wafel Mix Low...

Koolhydraatarme mix van Konzelmann's voor het bakken van low carb wafels. Eiwitrijk. Voldoende voor 12-14 wafels. In 1 wafel van ongeveer 75 gram zit maar liefst 15 gram eiwit en 4.8 gram koolhydraten.Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 4,99
View Detail

XL Box Mix Wafels - 40 stuks

XL Box Wafel Mix, 20 x 2 wafels in de smaak aardbei, chocolade, vanille en aardbei voor maar 1.75 euro per stuk! Per verpakking 2 wafeltjes, dus in totaal 40 stuks. Koolhydraatarm en eiwitrijk.Inhoud: 5 x 2 wafels aardbeien 5 x 2 wafels chocolade 5 x 2 wafels mokka 5 x 2 wafels vanille Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken...
Prijs € 34,95
View Detail

Wafel Aardbei

Heerlijke krokante koolhydraatarme en proteinerijke wafel met aardbeiensmaak. 2 stuks in 1 blister.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,35
View Detail

Wafels Aardbeien - 5 x 2 stuks

Krokante proteinerijke en koolhydraatarme wafels met een aardbeienvulling. Per 5 verpakt. In 1 blister zitten 2 wafeltjes. U ontvangt dus 10 wafeltjes.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 10,80
View Detail

Wafel Chocolade

Knapperige koolhydraatarme en eiwitrijke wafels met lekkere chocoladevulling. 2 wafeltjes in 1 blister.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,35
View Detail

Wafels Chocolade - 5 x 2 stuks

Krokante proteinerijke en koolhydraatarme wafels met een lekkere chocoladevulling. Per 5 verpakt. In 1 blister zitten 2 wafeltjes, u ontvangt dus 10 wafeltjes.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 10,80
View Detail

XL Box Wafels Chocolade -...

XL Box Chocolade wafels, 20 x 2 stuks voor slechts 1,75 euro per stuk! Per verpakking 2 wafeltjes, in totaal 40 stuks. Koolhydraatarm en eiwitrijk.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 34,95
View Detail

Wafel Chocolade Hazelnoot

Ultieme verwennerij met deze heerlijke wafel, gevuld met hazelnootmousse! 2 wafeltjes in 1 verpakking. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,35
View Detail

Wafel Chocolade Hazelnoot -...

Ultieme verwennerij met deze heerlijke wafel, gevuld met hazelnootmousse! 2 wafeltjes in 1 verpakking. Verpakking met 5 blisters, 10 wafeltjes in totaal.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 10,80
View Detail

Wafel Mokka

Knapperige koolhydraatarme en proteinerijke wafels met lekkere mokkavulling. 2 wafeltjes in 1 blister.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,35
View Detail

Wafels Mokka - 5 x 2 stuks

Knapperige koolhydraatarme en proteinerijke wafels met een zachte mokkavulling. Per 5 verpakt. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet, ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 10,80
View Detail