Koolhydraatarme snacks zoet | BlijfopGewicht.nl

Zoete snacks

Zoete snacks

Subcategories

Grid
List

Er zijn 132 producten.

Item 1-12 van 132 in totaal item(s)

Actieve filters

Dietimeal Boterkoekjes

Heerlijke eiwitrijke biscuits met de smaak van boterkoekjes. Doos met 20 koekjes. Per koekje 1 gram netto koolhydraten en 3.8 gram eiwit. Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1. Ook geschikt in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 9,95
View Detail

Protein Shape Koek Granen...

Modifast Protein Bicuits Cereals & Chocolate Chips zijn eiwitrijke koekjes met granen en chocoladestukjes. De koekjes zijn gereduceerd in koolhydraten en bevatten slechts 55 kcal per koekje.
Prijs € 5,50
View Detail

Sukrin Chocolade Cakemix...

Heerlijke koolhydraatarme chocolade cakemix van Sukrin! Suikervrij, koolhydraat- en calorie arm. Bevat per 100 gram cake 22,1 gram netto koolhydraten en 9 gram eiwit.Geschikt in het koolhydraatarm dieet en in het eiwitdieet!
Prijs € 8,95
View Detail

Sukrin Melkchocolade

Heerlijke Zwitserse melkchocolade met een rijke, zachte chocoladesmaak. Gezoet met de natuurlijke zoetstof sukrin en stevia. Bevat per reep 4,0 gram netto koolhydraten.
Prijs € 2,49
View Detail

Konzelmann's Wafel Mix Low...

Koolhydraatarme mix van Konzelmann's voor het bakken van low carb wafels. Eiwitrijk. Voldoende voor 12-14 wafels. In 1 wafel van ongeveer 75 gram zit maar liefst 15 gram eiwit en 4.8 gram koolhydraten.Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 4,99
View Detail