Koolhydraatarme pannenkoeken low carb | BlijfopGewicht.nl

Pannenkoeken

Pannenkoeken

Grid
List

Er zijn 18 producten.

Item 1-12 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Konzelmann's Pannenkoek Mix...

Eiwitrijke en koolhydraatarme pannenkoekmix van Konzelmann's, gezoet met de natuurlijke zoetstof erythritol. Voldoende voor 10-12 pannenkoeken. Levert per portie 8.7 gram koolhydraten en 8 gram eiwit.
Prijs € 5,25
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Mix Pannenkoeken

Mix van 7 eiwitrijke en koolhydraatarme pannenkoeken. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Naturel (2x) - Kaas bacon - Appel caramel - Chocolade banaan - Vanille - RöstiOok te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail

Pannenkoek Aardappel (Rösti)

Een heerlijke koolhydraatarme en proteinerijke mix van aardappel en ui! Portieverpakking, per portie 17,5 gram eiwit en 1,9 gram koolhydraten. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Pannenkoek Aardappel...

Een heerlijke koolhydraatarme en proteinerijke mix van aardappel en ui! 7 porties, per portie 17,5 gram eiwit en 1,9 gram koolhydraten. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail

Pannenkoek Appel Karamel

Frisse pannenkoek in de smaak appel-caramel. Per portie 15.5 gram eiwit en 3.8 gram koolhydraten. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Portieverpakking.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Pannenkoek Appel Karamel -...

Frisse pannenkoek in de smaak appel-karamel. Levert per portie 15.5 gram eiwit en 3.8 gram koolhydraten. 7 porties, geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail
Pannenkoek Chocolade Banaan
  • Aanbieding!

Pannenkoek Chocolade Banaan

Zoetige eiwitrijke pannenkoek met een verrassende chocolade bananensmaak. Portieverpakking, 1 portie is 1 maaltijd en te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Pannenkoek Chocolade Banaan...

Zoetige eiwitrijke pannenkoek met een verrassende chocolade bananensmaak. 7 porties, 1 portie is 1 maaltijd en te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail

Pannenkoek Kaas Spek

Smakelijke en voedzame pannenkoek met 18 gram eiwit en 6 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Portieverpakking.Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Pannenkoek Kaas Spek - 7...

Smakelijke en voedzame pannenkoek met 18 gram eiwit en 6 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. 7 porties.Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail

Pannenkoek Naturel

Eiwitrijke en koolhydraatarme pannenkoek naturel, te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Zelf op  smaak te brengen met bijvoorbeeld de Walden Farms of 2bSlim syrups of met een lik suikervrije jam!Levert 18 gram eiwit en 4,1 gram koolhydraten per portie. Portieverpakking. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Pannenkoek Naturel - 7...

Eiwitrijke en koolhydraatarme pannenkoek naturel, te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Zelf op  smaak te brengen met bijvoorbeeld de Walden Farms of 2bSlim syrups of met een lik suikervrije jam!Levert 18 gram eiwit en 4,1 gram koolhydraten per portie. 7 porties. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail