Koolhydraatarme muesli | BlijfopGewicht.nl

Muesli & Ontbijtgranen

Muesli & Ontbijtgranen

Grid
List

Er zijn 29 producten.

Item 1-12 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters

Atkins Crunchy Muesli

Krokante muesli van Atkins met maar 6.7 gram netto koolhydraten per portie.  Geschikt vanaf fase 2 van het Atkinsdieet. Ook geschikt in het proteinedieet vanaf fase 3!
Prijs € 3,69
View Detail

Konzelmann's Muesli Rode...

Koolhydraatarme muesli met aardbeien, frambozen en vijgen van Konzelmann's. Lekker met kwark of yoghurt! Zak van 300 gram. Bevat per 100 gram 9.5 gram koolhydraten. Per portie van 30 gram levert deze muesli dus slechts 2.9 gram netto koolhydraten!Geschikt voor in het koolhydraatarm dieet maar ook in het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 3,99
View Detail

Havermout Appel Kaneel

Bijzonder goed vullende en smakelijke havermout appel-kaneel. Per portie 18 gram eiwit en 9 gram koolhydraten. Portieverpakking.Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 1,50
View Detail

Havermout Appel Kaneel - 7...

Heerlijk voedzame en lekkere havermout in de smaak appel-kaneel. Bevat per portie 18 gram eiwit en 9 gram koolhydraten.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 9,99
View Detail

Havermout Naturel

Heerlijk voedzame koolhydraatarme havermout. Bevat 18 gram eiwit en 6 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 1,50
View Detail

Ontbijtflakes

Direct klaar voor gebruik, mengen met magere melk of 0% vet yoghurt. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet maar ook te gebruiken in het low carb dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Ontbijtflakes - 7 porties

Heerlijke koolhydraatarme en proteinerijke ontbijtgranen,  direct klaar voor gebruik, heerlijk met magere melk of 0% vet yoghurt. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet maar ook te gebruiken in het low carb dieet.  
Prijs € 10,25
View Detail

Ontbijtgranen Crispy Vanille

Smakelijk en proteïnerijk ontbijt in vanillesmaak. Met crispy bolletjes voor een lekkere crunch. Ideaal voor een snel ontbijt! Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,70
View Detail

Ontbijtgranen Crispy...

Smakelijk en proteïnerijk ontbijt in vanillesmaak. Met crispy bolletjes voor een lekkere crunch. Ideaal voor een snel ontbijt! Geschikt vanaf fase 1 in het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. In 1 doosje zitten 7 porties.
Prijs € 10,80
View Detail

Muesli Chocolade Caramel

Een topper! Lekkere chocolade-karamel muesli. Te combineren met magere melk of 0% vet yoghurt. 1 portie, geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het low carb dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Muesli Chocolade Caramel -...

Lekkere knapperige chocolade caramel muesli, te combineren met magere melk of 0% vet yoghurt. U ontvangt 7 porties. Te gebruiken vanaf fase 1 van het proteinedieet, ook te gebruiken in het low carb dieet. 
Prijs € 9,99
View Detail