Koolhydraatarme desserts |BlijfopGewicht.nl

Desserts

Desserts

Grid
List

Er zijn 48 producten.

Item 1-12 van 48 in totaal item(s)

Actieve filters

Dessert Chocomousse

Heerlijk luchtige en romige chocomousse, vol van smaak en geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.Bevat per portie 15 gram eiwitten en maar 2,9 gram koolhydraten. Portieverpakking.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Dessert Chocomousse - 7...

Heerlijk luchtige en romige chocomousse, vol van smaak en geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per portie 15 gram eiwitten en maar 2,9 gram koolhydraten. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. Voordeelverpakking van 7 sachets.
Prijs € 9,99
View Detail

Dessert Kwark Abrikoos

Mix voor het maken van een frisse, koolhydraatarme en proteinerijke kwark met abrikozensmaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 16 gram eiwit en 3.4 gram koolhydraten. Portieverpakking.
Prijs € 1,50
View Detail

Dessert Kwark Abrikoos - 7...

Mix voor het maken van een frisse, koolhydraatarme en proteinerijke kwark met abrikozensmaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. 7 porties per verpakking.Levert per portie 16 gram eiwit en 3.4 gram koolhydraten.
Prijs € 9,99
View Detail

Dessert Straciatella Yoghurt

Mix voor het maken van een proteïnerijk en koolhydraatarm dessert met straciatella smaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 17 gram eiwit en 4 gram koolhydraten. Portieverpakking.
Prijs € 1,50
View Detail

Dessert Straciatella...

Mix voor het maken van een proteïnerijk en koolhydraatarm dessert met straciatella smaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 17 gram eiwit en 4 gram koolhydraten. Voordeelverpakking van 7 sachets.
Prijs € 9,99
View Detail

Dessert Tiramisu

Een heerlijke mix met een rijke espresso of tiramisu smaak. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. PortieverpakkingLevert per portie 16 gram eiwit en 3.9 gram koolhydraten.
Prijs € 1,50
View Detail

Dessert Tiramisu - 7 porties

Een heerlijke mix met een rijke espresso of tiramisu smaak. Inhoud 7 porties, te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 16 gram eiwit en 3.9 gram koolhydraten.
Prijs € 9,99
View Detail

Dietimeal Dessert en...

Heerlijk proteinerijk dessert in de smaak chocolade peer (belle helene) In 1 doos zitten 7 porties. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Levert per portie 18 gram eiwit en 2.8 gram koolhydraten.
Prijs € 11,95
View Detail

Dietimeal Dessert en...

Goed vullend proteinedessert met een lekkere frisse vanille smaak. Te gebruiken als dessert en als shake. In 1 doos zitten 7 porties. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. Levert 18 gram eiwit en 2.1 gram koolhydraten per portie.
Prijs € 11,95
View Detail

Dietimeal Dessert en...

Fris, romig en smaakvol dessert met aardbeiensmaak wat ook als shake kan worden aangemaakt! In 1 doosje zitten 7 porties. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Kan ook worden gebruikt in het koolhydraatarm dieet. Levert per portie 18 gram eiwit en maar 2.9 gram koolhydraten.
Prijs € 11,95
View Detail