Koolhydraatarme crackers en toast | BlijfopGewicht.nl

Crackers & Toast

Crackers verboden bij het koolhydraatarm dieet? Nee hoor! U vindt bij ons heerlijke koolhydraatarme, eiwitrijke ontbijtproducten zoals crackers en toast die geschikt zijn in het koolhydraatarm dieet! Geniet van de smaak van low carb brood of neem als lunch een lekkere koolhydraatarme kaascracker. Een echte aanrader zijn de voordeelverpakkingen van Ciao Carb met lekkere prototoast. Bijzonder goed vullend en laag in koolhydraten dus een uitkomst bij een koolhydraatbeperkte voeding. Ook de crackers van Konzelmanns zijn een aanrader!

Crackers & Toast

Grid
List

Er zijn 24 producten.

Item 1-12 van 24 in totaal item(s)

Actieve filters

Konzelmann's Knackebrot...

Deze koolhydraatarme crackers van Konzelmann's zijn heerlijk knapperig en zitten vol met pompoenpitten en sesamzaad. 1.4 gram koolhydraten per flinke cracker. Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 1)Inhoud: 130 gram (6 flinke crackers)
Prijs € 4,49
View Detail

Atkins Crispbread

Knapperige toast met 50% minder koolhydraten dan een andere cracker! Per cracker 1.8 gram koolhydraten. Eiwitrijk en vezelrijk. Te gebruiken bij het Atkins dieet, maar ook bij elk ander koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,79
View Detail

Crackers Kaas - 9 stuks

Koolhydraatarme en proteinerijke crackers met een laagje gesmolten kaas, per 8 verpakt. Geschikt voor het eiwitdieet en een koolhydraatarme voeding. Bevat per cracker 0,8 gram koolhydraten en 3,5 gram eiwit.
Prijs € 4,50
View Detail

Crackers Meerzaden - 9 stuks

Koolhydraatarme en proteinerijke crackers, per 9 verpakt. Geschikt voor het eiwitdieet vanaf fase 1 en een koolhydraatarme voeding. Levert per portie (3 crackers) 4.6 gram koolhydraten en 10 gram eiwit.
Prijs € 4,50
View Detail

Crackers Sesam - 9 stuks

Lekkere crackers met sesamzaad. Verpakt per 9. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet en tevens te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Levert per portie van 3 crackers maar liefst 10 gram eiwit en slechts 3.6 gram koolhydraten.
Prijs € 4,50
View Detail

Crackers Zonnebloempitten -...

Goed vullende crackers met zonnebloempitten. Verpakt per 9 crackers. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet, ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Bevat per cracker 7 gram eiwit en slechts 2 gram koolhydraten.
Prijs € 4,50
View Detail

Toast Meerzaden

Lekker knapperige toast! Geschikt vanaf fase 1, verpakt per 2 sneetjes. Ook geschikt bij het koolhydraatarm dieet. 2 sneetjes telt als 1 maaltijd in het eiwitdieet.
Prijs € 1,79
View Detail

Toast Naturel

Knapperige naturel toast, geschikt vanaf fase 1. Verpakt per 2 sneetjes. Ook te gebruiken in het low carb dieet! 2 sneetjes telt als 1 maaltijd in het eiwitdieet.
Prijs € 1,79
View Detail

Toast Wit - 16 stuks

High protein toast van Ciao Carb FeelingOk. 15 gram eiwit per 3 sneetjes. Doos met 16 beschuiten. Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet in alle fasen.     
Prijs € 7,95
View Detail