Hartige Snacks Chips Low Carb | BlijfopGewicht.nl

Hartige Snacks

Hartige Snacks

Grid
List

Er zijn 29 producten.

Item 1-12 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters

Barbecue Chips

Heerlijke eiwitrijke snack met pittige barbecue smaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat 13 gram eiwit per portie en slechts 4.7 gram koolhydraten.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,75
View Detail

Creamy Onion Chips

Heerlijke eiwitrijke snack met romige lente ui smaak.  Geschikt als maaltijd of tussendoortje vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat 13 gram eiwit per portie en slechts 4.7 gram koolhydraten.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,75
View Detail

Salt & Black Pepper Chips

Lekkere chips in de smaak salt & black pepper. Zak van 30 gram, geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. 12 gram eiwit en 5 gram koolhydraten per portie.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,75
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Sweet Chili & Sour Cream Chips

Lekkere chips in de smaak sweet chili en sour cream. Zak van 28 gram, geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. 12 gram eiwit en 5 gram koolhydraten per portie.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,75
View Detail

Tortitos Chips Bacon

Heerlijke tortitos chips met een lekkere bacon smaak. Bevat per portie 14 gram eiwit en 5 gram koolhydraten. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet en een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 1,75
View Detail

Tortitos Chips Chicken

Heerlijke tortitos chips met de smaak van geroosterde kip. Bevat per portie 13.5 gram eiwit en 5 gram koolhydraten. Geschikt vanaf fase 1 van het proteinedieet en een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 1,75
View Detail

Mix Chips - 10 zakjes

Handige mix van 10 zakjes eiwitrijke en koolhydraatarme chips. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Inhoud: - 2 zakjes barbecue chips  - 2 zakjes creamy onion chips - 2 zakjes sweet chili & sour cream chips - 2 zakjes tortitos bacon - 2 zakjes tortitos chicken
Prijs € 15,75
View Detail

Chips Zipper BBQ

Heerlijke eiwitrijke en koolhydraatarme crispy chips met een lekkere barbecue smaak. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.Levert per zakje 15 gram eiwit en slechts 1.2 gram suiker.
Prijs € 1,79
View Detail

Chips Zipper Cheddar & Sour...

Heerlijke kruidige eiwitrijke en koolhydraatarme chips in de smaak sour cream met kruiden. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet.1 zakje telt als 1 eiwit maaltijd en levert 15 gram eiwit.Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,79
View Detail

Pennywafel Kaas

Hartige wafel met kaassmaak. 2 stuks per verpakking. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet, telt als maaltijd. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.Bevat per wafel 5 gram koolhydraten en 8 gram eiwit. 
Prijs € 1,89
View Detail

Krokante balletjes Barbecue

Lekker gekruide sojabolletjes met een pittige barbecue smaak. Te gebruiken als snack of toe te voegen in salade. Levert per portie 15 gram eiwit en 8 gram koolhydraten. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,85
View Detail

Krokante balletjes Chili

Pittig gekruide, krokante chili sojabolletjes om als snack te gebruiken of toe te voegen in een salade. Bevat per portie 15 gram eiwit en 7 gram koolhydraten. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet (maximaal 1 zakje per dag) Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,85
View Detail