Goedkope Low Carb repen | BlijfopGewicht.nl

Low Carb Repen

Low Carb Repen

Grid
List

Er zijn 36 producten.

Item 1-12 van 36 in totaal item(s)

Actieve filters

Cookie Cream Reep

Een heerlijke reep met een chocolade omhulsel en een zachte cookies cream vulling. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet, ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Levert per reep slechts 2 gram netto koolhydraten.
Prijs € 1,65
View Detail

Crispy Perzik Passievrucht

Een heerlijke verfrissende tropische reep in de smaak perzik passievrucht met een heerlijke crispy bite. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per reep 13 gram eiwitten en 4 gram netto koolhydraten.Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,65
View Detail

Crispy Perzik Passievrucht...

Een heerlijke verfrissende tropische reep in de smaak perzik passievrucht met een heerlijke crispy bite. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.Bevat per reep 13 gram eiwitten en 4 gram  koolhydraten! Inhoud 7 repen.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 10,95
View Detail

Crispy Banaan Caramel

Heerlijke crispy proteinereep met een verrassende smaak van bananen en caramel! Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet als maaltijd. Bevat per reep 12,5 gram eiwit en 3.0 gram netto koolhydraten.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,65
View Detail

Crispy Banaan Caramel - 7...

Heerlijke crispy proteinereep met een verrassende smaak van bananen en caramel! Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet als maaltijd. Bevat per reep 12,5 gram eiwit en 3.0 gram netto koolhydraten. 7 repen per verpakking.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 10,95
View Detail

Crispy Caramel

Een echte topper in het assortiment! Lekkere crispy caramel reep, omhuld met melkchocolade. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per reep 12.1 gram eiwit en 3.2 gram netto koolhydraten.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,65
View Detail

Crispy Caramel - 7 repen

Een topper in het assortiment! Lekkere crispy caramel reep, omhuld met melkchocolade. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. 7 repen per doosje.Bevat per reep 12 gram eiwit en 3.2 gram netto koolhydraten.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 10,95
View Detail

Crispy Chocolade

Lekkere crispy proteinereep met een volle chocoladesmaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per reep 13 gram eiwit en 3 gram netto koolhydraten.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,65
View Detail

Crispy Chocolade - 7 repen

Lekkere crispy proteinereep met een volle chocoladesmaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.Bevat per reep 13 gram eiwit en 3 gram netto koolhydraten. Inhoud 7 repen.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 10,95
View Detail

Crispy Cocos

Lekkere frisse crispy kokosreep, omhuld met een laagje melkchocolade. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per reep 13 gram eiwit en 3.2 gram netto koolhydraten.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,65
View Detail

Crispy Cocos - 7 stuks

Lekkere frisse crispy kokosreep, omhuld met een laagje melkchocolade. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per reep 13 gram eiwit en 3.2 gram netto koolhydraten. Inhoud 7 repen.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 10,95
View Detail

Crispy Cranberry & Blueberry

Frisse low carb reep met een crunchy bite en met bosbessen en cranberry smaak. Eiwitrijk en koolhydraatarm. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. 13 gram eiwit en 4 gram koolhydraten per reep.Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,65
View Detail