Zoetstoffen koolhydraatarm bakken | BlijfopGewicht.nl

Zoetstoffen

Bij ons vindt u een groot assortiment aan zoetstoffen die geschikt zijn bij het koolhydraatarm bakken. Zo bakt u zelf de lekkerste low carb taart, cake, wafels of brood! Wij bieden een groot assortiment aan producten van Sukrin, Greensweet, Damhert Tagatesse, Steviala en Stevia. 

Zoetstoffen

Grid
List

Er zijn 34 producten.

Item 1-12 van 34 in totaal item(s)

Actieve filters

Greensweet Brown

Greensweet Brown bakt als normale bruine suiker en is fijn van structuur. Greensweet Brown heeft 95% minder calorieën dan normale suiker en is hierdoor ideaal om te verwerken in allerlei gerechten. Op basis van de natuurlijke zoetstof erythritol en stevia waardoor een unieke lekkere smaakcombinatie wordt verkregen. De toegevoegde melasse geeft een...
Prijs € 9,95
View Detail

Greensweet Erythritol

Erythritol is een natuurlijke zoetstof die voorkomt in champignons en fruit en is ideaal om te verwerken in je koolhydraatarme bakgerechten en is ook te gebruiken in je koffie of thee. Het levert 80% van de zoetheid van gewone suiker maar levert 0 kcal.Levert 0 gram koolhydraten per 100 gram.
Prijs € 8,49
View Detail

Greensweet Extra Sweet

Greensweet Extra Sweet is maar liefst 5-6 x zoeter dan reguliere suiker maar levert niet de kcal en koolhydraten. Een ideale koolhydraatarme suikervervanger voor de echte zoetekauw dus! Uiterst zuinig in gebruik. Op basis van de natuurlijke zoetstof erythritol wat van nature voorkomt in peren, champignons en meloen.  Zak van 400 gram. 
Prijs € 14,95
View Detail

Greensweet Icing Powder...

Deze Greensweet icing powder (poedersuiker) is ideaal om alle baksels mee te bestrooien. Op basis van de natuurlijke stoffen stevioglycosiden en Erythritol. 400 gram. Het is even zoet als gewone poedersuiker. Ook geschikt om low carb glazuur mee te maken.Levert per 100 gram 0 gram netto koolhydraten.
Prijs € 9,95
View Detail

Greensweet Stevia diverse...

Greensweet Stevia druppels zijn ideaal om bijvoorbeeld toe te voegen aan dranken, smoothies, desserts en bakmixen. Zo krijgt u toch een lekkere zoete smaak maar dan zonder de kcal en koolhydraten. Geheel natuurlijk. Kies uit diverse smaken.Flesje van 30 ml.
Prijs € 6,95
View Detail

Greensweet Stevia Gelei...

Uiterst koolhydraatarme geleisuiker om suikervrije jam te maken. Ook geschikt voor het koolhydraatarm binden van sauzen, vla en pudding. Op basis van stevia en agar agar. Veganistisch, glutenvrij, suikervrij en koolhydraatvrij.Levert per 100 gram 0 gram netto koolhydraten! 100% natuurlijke vervanger voor gelatine.
Prijs € 8,49
View Detail

Greensweet Sweet

Natuurlijke zoetstof op basis van Erythritol wat van nature voorkomt in peren en champignons. Het heeft geen bittere nasmaak en is de ideale suikervrije suikervervanger! Het heeft dezelfde structuur als suiker en heeft ook dezelfde zoetkracht als suiker, maar levert niet de kcal en koolhydraten. 
Prijs € 11,95
View Detail

Stevia Caramel - Greensweet

Greensweet Sweet Caramel is een heerlijke zoetstof op basis van Erythritol , Stevia en een natuurlijk caramel aroma. Ideaal voor over pannenkoeken, wafels en in alle bakproducten. Bevat per 100 gram 0 gram netto koolhydraten. Glutenvrij. Zak van 400 gram. 
Prijs € 12,95
View Detail

Stevia Chocolade - Greensweet

Greensweet Sweet Chocolade  is een heerlijke zoetstof op basis van Erythritol , Stevia en een natuurlijk chocolade aroma. Ideaal voor over pannenkoeken, wafels en in alle bakproducten. Bevat per 100 gram 0 gram netto koolhydraten. Glutenvrij. Zak van 400 gram. 
Prijs € 12,95
View Detail

Stevia Kaneel - Greensweet

Greensweet Sweet Kaneel  is een heerlijke zoetstof op basis van Erythritol , Stevia en een natuurlijk kaneelaroma. Ideaal voor over pannenkoeken, wafels en in alle bakproducten. Bevat per 100 gram 0 gram netto koolhydraten. Glutenvrij. Zak van 400 gram. 
Prijs € 12,95
View Detail

Stevia Vanille - Greensweet

Greensweet Sweet Vanille is een heerlijke zoetstof op basis van Erythritol , Stevia en een natuurlijk vanille aroma. Ideaal voor over pannenkoeken, wafels en in alle bakproducten. Bevat per 100 gram 0 gram netto koolhydraten. Glutenvrij. Zak van 400 gram. 
Prijs € 12,95
View Detail

Steviala Sweet Gold -...

Steviala Sweet Gold is een wat dikkere stroop met een volle smaak. Deze suikervrije stroop is niet alleen handig in koolhydraatarme baksels, maar ook te gebruiken over vers fruit, pannenkoeken en wafels. Een veelzijdig product voor al je low carb producten!
Prijs € 9,95
Er zijn niet genoeg producten op voorraad