Toevoegingen koolhydraatarm bakken | BlijfopGewicht.nl

Toevoegingen

Hier vindt u diverse toevoegingen voor het low carb bakken. Cacaopoeder voor meer smaak, of Fibrex voor meer voedingsvezels. Of bent u op zoek naar bakpoeder voor het laten rijzen van uw koolhydraatarm brood?

Toevoegingen

Grid
List

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Cacaonibs - Bountiful

Pure cacaonibs gemaakt van biologische rauwe Pacari cacaobonen. In tegenstelling tot chocolade is dit poeder ongeraffineerd, waardoor het geen suiker en melk bevat. Ideaal door koolhydraatarme baksels of om toe te voegen aan kwark of muesli.Zak met 250 gram.
Prijs € 4,95
View Detail

Fibrex Voedingsvezel Natufood

Fibrex is een uit de suikerbiet bereid product dat van nature rijk is aan voedingsvezel. Fibrex bevat 73% voedingsvezels en slechts 60 kcal per 100 gram. Door 2 à 3 eetlepels Fibrex toe te voegen aan de voeding wordt voorzien in de dagelijks benodigde hoeveelheid voedingsvezels van 20-30 gram. Kan worden toegevoegd in yoghurt, kwark, pannenkoeken, brood...
Prijs € 5,99
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Haverzemelen Natufood - 400...

Haverzemelen hebben een gunstige invloed op het cholesterolgehalte in het bloed. Daarnaast reguleert het aanwezige beta-glucaan de bloedsuikerspiegel en geeft het een snel verzadigingsgevoel. Haverzemelen zijn vezelrijk en zijn daarom ook gunstig voor de darmen.Inhoud: 400 gram.
Prijs € 2,79
View Detail

Kokosolie Extra Virgin -...

Biologische kokosolie is een fijne en heerlijke olie en bestand voor gebruik op hoge temperaturen. Te gebruiken in koolhydraatarme gerechten, extra virgin, met kokosgeur. 500 gram.
Prijs € 10,25
View Detail

Stevija Baksoda

Baksoda van Stevija is een natuurlijk rijsmiddel wat gebruikt wordt als rijsmiddel voor deeg. Door baksoda aan het deeg toe te voegen, rijst het deeg tijdens het bakken in de oven.  Pot van 185 gram.
Prijs € 2,99
View Detail