Koolhydraatarme broodmixen | BlijfopGewicht.nl

Broodmixen

Broodmixen

Grid
List

Er zijn 14 producten.

Item 1-12 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Adam's Brot Dark -...

Mix voor het bakken van donker koolhydraatarm brood. Bevat per 100 gram 0,64 gram koolhydraten en 32 gram eiwitten. Levert per sneetje van 35 gram slechts 0.2 gram koolhydraten en maar liefst 11 gram eiwit.Voldoende voor een brood van 400 gram!Te gebruiken in het eiwitdieet (vanaf fase 1) en het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,99
View Detail

Adam's Brot Gold

Deze koolhydraatarme broodmix dankt zijn naam aan de aanwezigheid van gouden lijnzaad en is rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Bevat geen gluten, gist of soja! Eiwit- en vezelrijk. Levert per sneetje slechts 0.5 gram koolhydraten en maar liefst 7 gram eiwit!Geschikt in eiwitdieet (vanaf fase 1) en koolhydraatarm dieet.
Prijs € 3,95
View Detail

Adam's Brot Il Mare

Glutenvrije, koolhydraatarme broodmix voor het bakken van het lekkerste low carb brood. Met provencaalse kruiden. Bevat per sneetje slechts 0.5 gram koolhydraten en maar liefst 7 gram eiwit. Deze mix is glutenvrij en sojavrij.Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 1)
Prijs € 3,95
View Detail

Adam's Brot Sonnenwald

Deze koolhydraatarme broodmix van Adams Brot bevat geen gluten, gist of soja! Eiwit- en vezelrijk. Met zonnebloempitten, wat een heerlijke smaak geeft. Levert per sneetje slechts 0.3 gram koolhydraten en maar liefst 7 gram eiwit!Geschikt in eiwitdieet (vanaf fase 1) en koolhydraatarm dieet.
Prijs € 3,95
View Detail

Adam's Appelvezel

Adams Appelvezel is een biologisch oplosbaar en onoplosbaar vezelconcentraat afkomstig van appels en is ideaal voor in diverse low carb baksels. Ideaal om een fruitigere smaak te geven aan low carb brood!
Prijs € 4,89
View Detail

Atkins Broodmix

Heerlijk low carb brood van Atkins, bevat per sneetje slechts 2.3 gram netto koolhydraten en 6.6 gram eiwitten.  Geschikt in een koolhydraatarme voeding en het eiwitdieet (vanaf fase 3)
Prijs € 3,99
View Detail

Sukrin Broodmix...

Sukrin Broodmix is een heerlijk low carb broodmix met zonnebloem- en pompoenpitten, bevat per sneetje 1 gram netto koolhydraten. Ook geschikt in het proteinedieet vanaf fase 1. Vrij van lactose, gluten, soja, suiker.
Prijs € 6,95
View Detail

Sukrin Broodmix...

Heerlijk low carb broodmix met zonnebloem- en pompoenpitten, bevat per sneetje 1 gram netto koolhydraten. Ook geschikt in het proteinedieet vanaf fase 1. Vrij van lactose, gluten, soja, suiker. Voordeelzak van 1 kg. Geniet van dit heerlijke low carb brood van Sukrin!
Prijs € 21,95
View Detail

Sukrin Broodmix...

Deze mix van Sukrin is ideaal voor het bakken van koolhydraatarm brood met hennep en chia zaad. Bevat per 100 gram slechts 3,5 gram koolhydraten en 9,3 gram eiwit. Glutenvrij.Geschikt voor in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet!
Prijs € 6,95
View Detail

Sukrin Proteine Broodmix

Makkelijke mix  van Sukrin voor het bereiden van proteinerijk en koolhydraatarm brood. Bevat per 100 gram slechts 3,9 gram koolhydraten en 15,4 gram eiwitten!Glutenvrij.Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet!
Prijs € 6,95
View Detail