Good Good - Pruimen Jam

Deze Good Good Keto Friendly Fig Jam is een heerlijke pruimenjam en bevat alleen natuurlijke zoetstoffen, is glutenvrij en bevat slechts 1,5 gram netto koolhydraten per portie!

€ 4,50
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Deze Good Good Keto Friendly Fig Jam is een lekkere pruimenjam en bevat alleen natuurlijke zoetstoffen, is glutenvrij en bevat slechts 1,5 gram netto koolhydraten per portie. Deze jam is vegan en de natuurlijke zoetstoffen hebben geen invloed op de bloedsuikerspiegel, daarom ook zeer geschikt voor diabetici.

Deze pruimenjam is laag is in netto koolhydraten en bevat alleen natuurlijke zoetstoffen uit erythritol en stevia zonder dat deze een bittere nasmaak geven. De jam bestaat maar liefst voor 70% uit fruit.

Deze koolhydraatarme jam bevat slechts 10 gram netto koolhydraten per 100 gram, dat is slechts 1,5 gram aan netto koolhydraten per portie!

Daarnaast is deze Fig Jam van Good Good bijzonder lekker van smaak, hij smaakt, ruikt en smeert ook echt als pruimenjam en is daarom ideaal voor op brood, crackers, of bij pannenkoeken of wafels, of als topping bij ijs en gebak. Of doe een lepeltje door de kwark of yoghurt!

Inhoud: 330 gram

Voedingswaarden

per 100 gram

Kcal

51

kJ

215

Vet (gram)

0

- waarvan verzadigde vet (gram)

0

Koolhydraten (gram)

22,5

- waarvan suiker (gram)

11,1

- waarvan polyolen (gram)

11,3

Vezel (gram)

1,2

Eiwit (gram)

0,5

Zout (gram)

0,0

Dit product bevat polyolen. Polyolen zijn niet opneembare koolhydraten die niet meetellen als netto koolhydraten. In het ketodieet en koolhydraatarm dieet tellen alleen de opneembare koolhydraten.

Ingrediënten: Vruchten (vijg 65%, sinaasappel 5%), water, zoetstof (erythritol, steviolglycosiden uit stevia), geleermiddel (pectine), lijsterbes (sorbus aucuparia L.) extract, citroenpoeder, wortel- en bosbessenconcentraat, citroenzuur

Good Good

Specifieke referenties