Atkins Fudge Caramel Reep

Lekkere low carb reep met een zachte toffeevulling en een laagje caramel. Genieten! Bevat per reep 15 gram eiwit en 2.9 gram koolhydraten. Geschikt in het Atkins dieet en tevens te gebruiken in elk ander koolhydraatarm dieet en eiwitdieet vanaf fase 1 als maaltijdreep.

€ 2,49
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
15 € 2,18 Tot € 4,67
30 € 1,99 Tot € 14,94
Aantal
Op voorraad

Lekkere low carb reep met een zachte toffeevulling en een laagje caramel. Genieten! Bevat per reep 15 gram eiwit en 2.9 gram koolhydraten. Geschikt in het Atkins dieet en tevens te gebruiken in elk ander koolhydraatarm dieet en eiwitdieet vanaf fase 1 als maaltijdreep.

Inhoud: 60 gram

Voedingswaarde per reep:

225 kcal

eiwit 15 gram

koolhydraten 16.9 gram

waarvan suikers 2.3 gram

waarvan polyolen 14 gram

vet 11 gram

waarvan verzadigd 6.1 gram

vezels 8.5 gram

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

Het aantal netto koolhydraten in dit product zijn 2.9 gram per reep van 60 gram.

Ingrediënten:

Vulstof (polydextrose), bevochtigingsmiddel (glycerol), sojaeiwit, cacaoboter, zoetstoffen (maltitol, xylitol, sucralose), gehydrolyseerde tarwegluten, gelatine hydrolysaat, melkeiwit, volle melkpoeder, cacaomassa, roompoeder (bevat melk), sojaolie, magere melkpoeder, emulgator (sojalecithine), aroma’s, zout.

Atkins

Specifieke referenties

Aanbieding