Atkins Endulge Coconut Reep (vervangen door WeCare)

Heerlijke brosse kokosvulling omhuld met een dikke laag chocolade. Geschikt in het Atkins dieet en door het lage koolhydraatgehalte en hoge eiwitgehalte ook in het eiwitdieet en elk ander koolhydraatarm dieet. Levert per reep 3.0 gram koolhydraten en 3.1 gram eiwit. 

€ 1,70
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Atkins stopt per 1 juli 2021 in Europa. Een goede vervanger zijn de producten van WeCare, zelfde samenstelling en voedingswaarde van de oude Atkins producten!

Een heerlijke reep voor de lekkere trek tussendoor. Brosse reep met een heerlijke kokosvulling omhuld met een behoorlijke laag chocolade.

Voedingswaarde per reep:

156 kcal

eiwit 3.1 gram

totaal koolhydraten 12.2 gram

waarvan suikers 1.9 gram

waarvan polyolen 10.1 gram

vetten 11 gram

waarvan verzadigd 8.5 gram

vezels 4.5 gram


Inhoud:
35 gram


Let op:
 dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De netto koolhydraten in dit product zijn 2.1 gram per reep van 35 gram.

 

Ingrediënten: zoetstof: maltitol stroop, kokosnoot (30%), cacaoboter, volle melkpoeder, melkeiwitten, cacaomassa, bevochtigingsmiddel glycerol, vulstof polydextrose, aroma's, emulgator: sojalecithine, zout, Allergenen: soja, zuivel. Kan ei, gluten, noten, pinda's, sesam bevatten.

 

  

Atkins

Specifieke referenties

Aanbieding