Atkins Cookies & Cream Reep

Een heerlijk smeuiige reep met krokantje soja en cacaonibs en een buitenkant van witte chocolade. Per doos 5 repen. Bevat per reep 2.3 gram koolhydraten en 8.2 gram eiwit.
Deze reep is niet alleen geschikt in het Atkins dieet, maar ook in elk ander koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet.

€ 6,59
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Een heerlijk smeuiige reep met stukjes chocolade en een buitenkant van witte chocolade. Per doos 5 repen. Bevat per reep 2.3 gram koolhydraten en 8.2 gram eiwit.

Deze reep is niet alleen geschikt in het Atkins dieet, maar ook in elk ander koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet. In het eiwitdieet telt 1 reep als tussendoortje, 2 repen tellen als maaltijd.

Inhoud: doos met 5 repen (5 x 30 gram) 

Voedingswaarde per reep:

124 kcal

eiwit 8.2 gram

koolhydraten totaal 10 gram

waarvan suikers 1.1 gram

waarvan polyolen 7.7 gram 

vet 7 gram

waarvan verzadigd 3.5 gram

vezels 2.4 gram

 

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De hoeveelheid netto koolhydraten in dit product zijn 2.3 gram per reep van 30 gram.

Ingrediënten:

Bevochtigingsmiddel (glycerol), sojaeiwit, gehydrolyseerde tarwegluten, duurzaam palmvet, vulstof (polydextrose), zoetstoffen (maltitol, sucralose), cacaoboter, volle melkpoeder, cacao nibs, sojameelmelkeiwit, kleurstof (titaniumdioxide), emulgator (sojalecithine), aroma’s (bevat melk), magere cacao, tapioca zetmeel

Atkins

Specifieke referenties

Aanbieding