Atkins Chocolate Chip Crisp

Een heerlijke start van de dag met deze day break reep met deze mix van chocoladechips en sojacrisps, omhuld met lekkere chocolade. 5 repen per doos. Bevat per reep 9.6 gram eiwit en 1.6 gram netto koolhydraten. Te gebruiken in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet.

€ 6,59
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Een heerlijke start van de dag met deze day break reep met deze mix van chocoladechips en sojacrisps, omhuld met lekkere chocolade. 5 repen per doos.  Zonder toegevoegde suikers.

Deze repen zijn geschikt in het Atkins dieet, maar door het lage koolhydraatgehalte en het hogere eiwitgehalte ook geschikt in het eiwitdieet en elk ander koolhydraatarm dieet. In het eiwitdieet telt deze reep dan als tussendoortje vanaf fase 1. 

Inhoud: 5 repen van 30 gram.

Voedingswaarden per reep:

119 kcal

eiwit 9.6 gram

totaal koolhydraten 6.8 gram

waarvan suikers 0.7 gram

waarvan polyolen 5.2 gram

vetten 5.7 gram

waarvan verzadigd 2.8 gram

vezels 4.8 gram

 

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De hoeveelheid netto koolhydraten in dit product zijn 1.6 per reep van 30 gram.

 

Ingrediënten: soja-eiwit, vulstof (polydextrose), sojagranulaat, cacaomassa, zoetstoffen (maltitol, sucralose), bevochtigingsmiddel (glycerol), getlatine hydrosylaat, kokos, palmvet, tapiocazetmeel, cacaoboter, zonnebloemolie, melkeiwit, emulgator (soja lecithine), melkvet, palntaardige olie, aroma's, zout, magere cacao, kleurstof (beta-caroteen).


Allergenen: melk, soja, gluten, noten.

 

 

 

 

Atkins

Specifieke referenties

Aanbieding