Atkins Choco Hazelnoot Crisp Reep

Een heerlijke reep te gebruiken als tussendoortje in alle fasen van het Atkins dieet. Een royale chocolade buitenkant met stukjes hazelnoot van binnen. Ook te gebruiken in het proteinedieet vanaf fase 1 als tussendoortje. 

€ 1,70
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
15 € 1,53 Tot € 2,55
Aantal
Op voorraad

De advantage repen van Atkins zijn geschikt als tussendoortje in het Atkins dieet. Een royale chocolade buitenkant en een smeuiige binnenkant met stukjes hazelnoot zorgen bij deze reep voor een lekkere combinatie.

Levert per reep 3.1 gram netto koolhydraten.


De hoeveelheid eiwitten en lage hoeveelheid koolhydraten (polyolen worden in het lichaam niet of nauwelijks opgenomen!) kan deze reep ook gebruikt worden in het eiwitdieet en het low carb dieet vanaf fase 1. In dat geval telt 1 reep als 1 tussendoortje.

 

Inhoud: 37 gram

 

Voedingswaarden per reep:

175 kcal

eiwit 7 gram

Totaal koolhydraten 11.6 gram

waarvan suikers 1.7 gram

waarvan polyolen 8.5 gram

vetten 12 gram

waarvan verzadigd 3.5 gram

vezels 4.1 gram

 

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

Ingrediënten:

bevochtigingsmiddel (glycerol), sojaeiwit, vulstof (polydextrose), gelatine hydrolysaat, cacaomassa, zoetstoffen (maltitol, sucralose), melkeiwit, hazelnootmeel 5%, zonnebloemolie, palmvet, verdikkingsmiddel (acaciagom), cacaoboter, rijstebloem, melkvet, aroma's, emulgator (soja-lecithine), gerstemoutextract, zout.

 

Atkins

Specifieke referenties

Aanbieding