Sukrin Pindameel

Van nature koolhydraatarm en met een lage glycemische index. Glutenvrij, bevat 50% proteine en 11% vezels. Zak van 250 gram.

Kan worden gebruikt om bijvoorbeeld toe te voegen aan soepen, sauzen en roerbakschotels of maak zelf pindasaus door pindameel te mengen met wat water en eventueel wat zoetstof. 

€ 7,95
Inclusief belasting
Aantal

Van nature koolhydraatarm en met een lage glycemische index. Glutenvrij, bevat 50% proteine en 11% vezels. Zak van 250 gram.

Sukrin vetarm pindameel wordt geproduceerd van Amerikaanse pinda's.
Eerst worden de pinda's geroosterd, dan worden ze gemalen tot meel en ten slotte wordt 3/4 van het vet uit het product gehaald. 
De meel is glutenvrij, bevat 50% pure proteïne en 11% vezels. 

Doordat pindameel van nature weinig koolhydraten bevat en daarnaast een lage glycemische index (GI) heeft, helpt het meel om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Daardoor is deze meel zeer geschikt voor diabeten en iedereen die een speciaal dieet volgt.

Bakken met pindameel

Pinda's worden in keukens over de hele wereld gebruikt. Sukrin pindameel heeft een heerlijk pinda aroma en is een veelzijdig ingrediënt dat voor allerlei zoute- en zoete gerechten gebruikt kan worden. 

Voeg een paar lepels pindameel toe aan je soep, roerbak schotel of Thaise curry voor een heerlijke rijke pindasmaak. 

Maak zelfgemaakte pindakaas door pindameel met water, een beetje Sukrin Gold en een snufje zout te mengen. Je kunt op die manier zelfs satésaus maken. 

Je kunt pindameel gebruiken om brownies, koekjes, brood, pannenkoeken en cakes te maken. Koken en bakken met pindameel is een heerlijke manier om proteïne, voedingsstoffen en smaak aan je gerechten te geven.

Ingrediënten: fijngemalen pinda's, gereduceerd in vet.

Voedingswaarde per 100 gram:

410 kcal

eiwit 50 gram

koolhydraten 20 gram

waarvan suikers 8 gram

vezels 11 gram

vet 12 gram

waarvan verzadig 2 gram

zout 0 gram

Sukrin

Specifieke referenties