Kokosolie Geurloos - 500 gram

Biologische kokosolie is een fijne en heerlijke olie en bestand voor gebruik op hoge temperaturen. Te gebruiken in koolhydraatarme gerechten, geurloos. 500 gram.

€ 7,15
Inclusief belasting
Aantal

Kokosolie is een fijne en heerlijke olie voor dagelijks gebruik. Het is eigenlijk de enige olie die écht geschikt is voor het gebruik op hoge temperaturen zoals bij frituren, bakken en braden.

 

Kokosolie bevat hoofdzakelijk vetzuren met een middellange keten en maar een klein gedeelte met lange keten. Dat maakt de olie als het ware flexibel en dat is beter voor het lichaam. Kokosolie bevat 27,5 % lange-keten verzadigde vetzuren, 65 % middellange-keten verzadigde vetzuren en verder onverzadigde vetzuren.

 

De Omega & More geurloze kokosolie wordt geproduceerd op de Filipijnen. Deze geurloze biologische kokosolie wordt gemaakt van gedroogd kokosvruchtvlees, ook wel kopra genoemd. De kokosgeur wordt weggenomen door het te behandelen met stoom (heet water) bij een temperatuur van ongeveer 120 graden Celcius. Daar komen uiteraard geen chemicaliën aan te pas. Omdat het neutraal van geur is, kan de kokosolie gebruikt worden voor de bereiding van allerlei gerechten zonder dat deze zal gaan overheersen. 


Ingrediënten:

100% Pure kokosolie van biologische teelt.


Gebruik:

De geurloze kokosolie is uitermate geschikt voor frituren, wokken en bakken. Mengen kan met bijvoorbeeld olijfolie en sesamolie.
Bevat geen transvetzuren en allergenen.

Let op: kokosolie is bij kamertemperatuur niet vloeibaar, maar wel smeerbaar. Wordt vloeibaar bij hogere temperaturen. 


Inhoud: 500 gram.


Voedingswaarden                                          

 100 gr

Kcal

878

kJ

3677

Eiwitten (g)

0

Koolhydraten (g)

0

Vezels (g)

0

Vetten ( g )

99,0

Zout (g)

- Omega and More

Specifieke referenties

Aanbieding