Koolhydraatarm

Goedkope koolhydraatarme producten voor het koolhydraatarm dieet

In deze categorie vindt u goedkope koolhydraatarme producten die geschikt zijn voor het low carb dieet of een koolhydraatarme voeding.

Een koolhydraatarme voeding? Dat is toch saai?

Nee hoor, een koolhydraatarme voeding heeft doorgaans dezelfde producten als een gangbare voeding. Alleen, met wat kleine aanpassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor koolhydraatarme omeletten, koolhydraatarme pannenkoeken, low carb broodmixen, suikervrij snoep, koolhydraatarme koekjes en koolhydraatarme dranken en suikervrije limonade. Of wat dacht u van koolhydraatarme tortilla en low carb pitabroodjes?

Genoeg keuze! Een koolhydraatarme voeding is zo niet saai, maar juist een feestje!

Wij hebben een groot assortiment aan koolhydraatarme producten. Gewoon lekker goedkoop zodat het ook betaalbaar blijft. We verkopen diverse merken maar ook non-merken. Wat dacht u van Dietimeal producten, of de producten van Adams Brot? Of de lekkere low carb tortilla's van Mama lupes? Of de Pita broodjes van Joseph's? Of de smaakvolle wraps van Flatout? Of de lekkere broodmixen van Konzelmanns?

In het koolhydraatarm dieet tellen de netto koolhydraten. Voor een duidelijk overzicht voor u staat bij elk product het aantal netto koolhydraat bij de beschrijving. Let op! Het aantal netto koolhydraten kan afwijkend zijn met het totaal aantal koolhydraten wat op de voedingswaarde staat. Dit komt omdat vezels en suikeralcoholen niet of nauwlijks tellen als netto koolhydraat. Twijfelt u over een bepaald product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag op weg.

Koolhydraatarm

Grid
List

Er zijn 768 producten.

Item 1-12 van 768 in totaal item(s)

Actieve filters

Konzelmann's Pannenkoek Mix...

Eiwitrijke en koolhydraatarme pannenkoekmix van Konzelmann's, gezoet met de natuurlijke zoetstof erythritol. Voldoende voor 10-12 pannenkoeken. Levert per portie 8.7 gram koolhydraten en 8 gram eiwit.
Prijs € 5,40
View Detail

Mix Koude Dranken

Mix van 7 eiwitrijke en koolhydraatarme dranken. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding. Mix van:Sinaasappel - Mango Passievrucht - Perzik Mango - Ananas - Appel  
Prijs € 9,99
View Detail

Cereal Pepermunt Suikervrij

Frisse suikervrije pepermuntjes gezoet met de natuurlijke zoetstof Stevia en maltitol. Snoepjes zonder suiker maar met een heerlijke smaak! Bevat per 100 gram nagenoeg geen netto koolhydraten! Geschikt voor een ieder die suikervrij wilt snoepen. Ook geschikt in het koolhydraatarm en eiwitdieet.
Prijs € 1,75
View Detail

Mix Warme Dranken

Een handige mix van 7 eiwitrijke en koolhydraatarme dranken! Allen geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Kan ook worden gebruikt in het koolhydraatarm dieet.Inhoud:Cappuccino (2x)  - Latte Macchiato (2x) - Hot Creamy Cacao (2x) - Witte Chocoladedrank (1x)
Prijs € 9,99
View Detail
Soep Assorti 1
  • Aanbieding!

Mix Soepen

Mix van verschillende proteinerijke en koolhydraten soepen, allemaal geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Inhoud:Champignon (2x) - Kip (2x) - Groenten - Asperge (2x)
Prijs € 10,50
View Detail

2BSlim Aardbeiensaus

Heerlijke friszure 2BSlim aardbeiensaus zonder koolhydraten! Suikervrij, vetvrij, glutenvrij, lactosevrij. Fles van 250ml. Slechts 1 kcal per dosering. In handige kunststof knijpfles.
Prijs € 3,79
View Detail

Mix Omeletten

Mix van 7 heerlijke eiwitrijke en koolhydraatarme omeletten, geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.Inhoud: Kaas - Bacon - Mediterraans - Fijne kruiden (2x) - Champignons (2x)
Prijs € 9,99
View Detail

Atkins Crunchy Muesli

Krokante muesli van Atkins met maar 6.7 gram netto koolhydraten per portie.  Geschikt vanaf fase 2 van het Atkinsdieet. Ook geschikt in het proteinedieet vanaf fase 3!
Prijs € 3,69
View Detail

Aspergesoep

Heerlijke eiwitrijke aspergeroomsoep, geschikt vanaf fase 1 van het proteinedieet.Levert per portie 18 gram eiwit en 2.1 gram koolhydraten.
Prijs € 1,65
View Detail

Greensweet Brown

Greensweet Brown bakt als normale bruine suiker en is fijn van structuur. Greensweet Brown heeft 95% minder calorieën dan normale suiker en is hierdoor ideaal om te verwerken in allerlei gerechten. Op basis van de natuurlijke zoetstof erythritol en stevia waardoor een unieke lekkere smaakcombinatie wordt verkregen. De toegevoegde melasse geeft een...
Prijs € 9,95
View Detail

Mix Pannenkoeken

Mix van 7 eiwitrijke en koolhydraatarme pannenkoeken. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Naturel (2x) - Kaas bacon - Appel caramel - Chocolade banaan - Vanille - RöstiOok te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail