Sukrin Kookboek

Kookboek van Sukrin, voor het bakken van de lekkerste koolhydraatarme cake, taart, gebak of koek, zonder kunstmatige hulpstoffen!

€ 14,95
Inclusief belasting
Aantal

We houden er allemaal van: koek, gebak, cake, taart en brood. Al deze lekkernijen bevatten naast grote hoeveelheden suikers en vetten meestal ook veel kunstmatige hulpstoffen. Zulke bewerkte producten zijn niet goed voor onze gezondheid.

Dit unieke receptenboekje is "het" kookboek voor al uw Sukrinrecepten


Dit boek bevat zestig verrassende recepten, bedacht en ontwikkeld door natuurvoedingsdeskundige en auteur van de bestseller Natuurlijk lekker bakken, Monique van de Vloed.

Sukrin biedt een variëteit aan 100% natuurlijke, calorievrije suikeralternatieven, diverse glutenvrije en vetarme meelproducten en een aantal fijne en handige koolhydraatarme, suikervrije en gemakkelijk te gebruiken bakmixen.

Ervaar het zelf en bak de lekkerste koolhydraatarme cake, koek, taart, brood of mueslibolletjes met deze recepten!  In dit boek vindt je zelfs een overheerlijke spinazietaart en balletjes. Bijna alle recepten zijn daarnaast glutenvrij en lactosevrij en ook geschikt voor veganisten.

ISBN: 9789082543308, 60 recepten

Sukrin

Specifieke referenties