Grip op Koolhydraten Weekmenu's

Een heel handig en praktisch boek met 120 recepten en 12 weekmenu's, koolhydraatarm. In dit boek staan ook de verkorte richtlijnen van de methode Grip op Koolhydraten, een bewezen methode die gebruikt wordt bij het afvallen.

€ 22,50
Inclusief belasting
Aantal

In dit boek staan 120 nieuwe recepten en 12 snelle en makkelijke weekmenu’s, waaronder weekmenu’s voor starters, kinderen, ouderen, mensen met een maagverkleining (GBP) en vegetariërs en 2 weekmenu’s volgens GOK-fase-2 (op gewicht blijven). De recepten zijn ingedeeld in GOK-groen (KH-arm) en GOK-oranje (KH-beperkt).


Artsen gaan verandering van leefstijl steeds meer inzetten als middel tegen ziekten, zoals obesitas, diabetes 2 en hart- en vaatziekten.
Koolhydraatbeperkte voeding is een van de pijlers hiervan.

In dit boek (boek 5 van Grip op Koolhydraten) staan de verkorte richtlijnen van Grip op Koolhydraten.
De volledige richtlijnen en de lijsten staan in het basisboek Opgewicht en in boek 4: Grip op Koolhydraten – Richtlijnen, dagmenu’s en recepten

In samenwerking met hobbykok Thea Bremer zijn 120 smakelijke recepten tot stand gekomen. Allemaal GOK-proof. De meeste recepten zijn van een foto voorzien. Wel zo uitnodigend!
Ook de recepten van de eerdere Grip op Koolhydraten Kookboek 1 en 2 zijn samen met Thea Bremer tot stand gekomen. Deze boeken bevatten beide ook veel lekkere en makkelijke recepten en voorbeelddagmenu’s. Een goede basis voor veel afwisseling en variatie om Grip op Koolhydraten tot je leefstijl te maken.

Yvonne Lemmers

Specifieke referenties