365 Koolhydraatarme Gerechten

Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. 

€ 14,95
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Dit boek biedt u 365 heerlijke, trendy recepten om elke dag van het jaar koolhydraatarm te eten. Het boek is ingedeeld in handige hoofdstukken: ontbijten, brunches, soepen, tussendoortjes, lichte maaltijden en hoofdgerechten!

Naast de recepten vindt u algemene informatie over het Low carb afvallen.
Een aanwinst voor de koolhydraatarme kok!

 

Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als je denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat je grote hoeveelheden ongezond, vet voedsel kunt eten, dan vergis je je!

Het gaat erom dat je de juiste soort koolhydraten eet, met goede bronnen van eiwitten en vet erbij. Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Hierdoor krijg je last van pieken en dalen in je energiepeil, trek in zoetigheid en een knagend hongergevoel. Als je je richt op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen en deze in de juiste hoeveelheden eet, houd je jouw bloedsuikerspiegel stabiel, heb je veel meer energie en krijg je minder snel honger. Dit zijn allemaal essentiële factoren om met succes gewicht te verliezen en slank te blijven.

Dit boek biedt 365 heerlijke, trendy recepten en een verantwoorde leidraad om elke dag van het jaar koolhydraatarm te eten.

 

Inhoud: 216 blz. full colour
Auteur: Nicola Graimes
Vertaling: Ellen Hosmar / Vitataal
Uitgever: Veltman Uitgevers
ISBN: 978 90 5920 305 1
9789059203051

Specifieke referenties