Kineslim Spaghetti Carbonara

Deze heerlijke spaghetti carbonara van Kineslim telt als maaltijdbasis in het kineslim dieet. Ook geschikt in andere eiwitdieten.

€ 11,25
Inclusief belasting
Aantal

Rijk aan proteïnen & bron van vezels. 
Deze lekkere uitgebalanceerde bereiding is de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.

Proteine dieeten zijn rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten (sui­kers) en vetten, waardoor het lichaam verplicht wordt haar vetreserves aan te spreken voor de dagelijkse energie­voorziening. Dit leidt tot een zichtbare verandering van de vormen van het lichaam. De grootste verandering vindt plaats bij voorkeur plaats op de zones waar het meeste vet opgehoopt zit, De spiermassa blijft behouden wat een nor­male verbranding ten goede komt. Het resultaat is goed zichtbaar in de spiegel.

Hoogste kwaliteit
Dankzij het een hoogwaardig productieproces en uitgebalanceerde formules garandeert Kineslim u de hoogste kwaliteit volgens het purity+science label. Het geheim zit hem in de juiste proteïnemix HP+ High protein complex (uit melk, soja, ei, alfalfa, erwten) die door hun combinatie optimaal worden opgenomen door het lichaam. Maar ook de hoeveelheid proteïnen is essentieel. Overdosering zorgt voor een slechtere smaak, onderdosering voor een verlies aan doeltreffendheid. Daarom biedt Kineslim u de juiste dosering aan proteïnen voor maximaal resultaat met behoud van de spiermassa.

Inhoud: 4 x 44 gram. In 1 verpakking zitten 4 sachets, 1 sachet is 1 maaltijd en te gebruiken vanaf fase 1 van elk eiwitdieet.

Gemiddelde analyse van de voedingswaarde

Nutritionele waarde 100 g 44 g
Energetische waarde 362 kcal 159 kcal
  1525 kJ 671 kJ
Eiwitten 28,5 g 12,6 g
Koolhydraten 40,8 g 17,9 g
- suikers 5,6 g 2,5 g
Vetten 7,8 g 3,4 g
- verzadigde vetzuren 4,0 g 1,8 g
Voedingsvezels 7,3 g 3,2 g
Natrium 1,3 g 0,56 g

Ingrediënten:

Pasta (griesmeel) (50,9%) Melkeiwitten , aroma's, palmolie, verdikkingsmiddelen: guar- en xanthaangom e johannesbroodpitmeel, tarwevezels, roompoeder, lactose, Parijse paddenstoel, kleurstof titaandioxide, knoflook, vitaminen, maltodextrine. allergenen: gluten, tarwe, gerst, melk.

 

Allergenen:  gluten, tarwe, gerst, melk.

Gebruiksaanwijzing:

Inhoud van het zakje mengen met 140cc kokend water. Ongeveer 5 minuten opwarmen in de magnetron, af en toe omroeren. Of: 2-3 minuten opwarmen in een pannetje op het vuur.

 

Kineslim

Specifieke referenties

Aanbieding