Kineslim Spaghetti Bolognese

Deze heerlijke spaghetti bolognaise van Kineslim telt als maaltijdbasis in het kineslim dieet. Ook geschikt in andere eiwitdieten.

€ 11,50
Inclusief belasting
Aantal

Deze lekkere uitgebalanceerde bereiding is de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.
 
Proteine dieeten zijn rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten (sui­kers) en vetten, waardoor het lichaam verplicht wordt haar vetreserves aan te spreken voor de dagelijkse energie­voorziening. Dit leidt tot een zichtbare verandering van de vormen van het lichaam. De grootste verandering vindt plaats bij voorkeur plaats op de zones waar het meeste vet opgehoopt zit, De spiermassa blijft behouden wat een nor­male verbranding ten goede komt. Het resultaat is goed zichtbaar in de spiegel.
 
Hoogste kwaliteit
Dankzij het een hoogwaardig productieproces en uitgebalanceerde formules garandeert Kineslim u de hoogste kwaliteit volgens het purity+science label. Het geheim zit hem in de JUISTE proteïnemix HP+ High protein complex uit melk, soja, ei, alfalfa, erwten) die door hun combinatie optimaal worden opgenomen door het lichaam. Maar ook de hoeveelheid proteïnen is essentieel. Overdosering zorgt voor een slechtere smaak, onderdosering voor een verlies aan doeltreffendheid. Daarom biedt Kineslim u de juiste dosering aan proteïnen voor maximaal resultaat met behoud van de spiermassa.

Inhoud: 4 x 44 gram. 1 doosje bevat 4 porties, voldoende voor 4 maaltijden. Geschikt vanaf Fase 2 van elk eiwitdieet.

Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding.

Gemiddelde analyse van de voedingswaarde

Nutritionele waarde: 100 g 44 g
Energetische waarde 380 kcal  166 kcal
  1609 kJ 703 kJ
Eiwitten 28 g 12 g
Koolhydraten 42,4 g 18,7 g
- suikers 12 g 5,6 g
Vetten 5,8 g 2,55 g
- verzadigde vetzuren 1,25 g 0,55 g
Voedingsvezels 11,6 g 5,1 g
Natrium 1,682 g 0,74 g
     

Bereiding voor een proteïnerijke maaltijdbasis, met een energetische waarde van 166 kcal per bereiding.

  

Ingrediënten: Soja-eiwitten, noedels (23,8%), gedeshydrateerde ui (7%), suiker, tomatenpoeder (6,8%), zetmeel, zonnebloemolie, zout, aroma, erwtenvezel, gedeshydrateerde champignons (0,46%), lookpoeder, kleurstoffen: karamel, kurkuma, zuurteregelaar: citroenzuur, fijne kruiden, specerijen

Allergenen:
Soja, tarwe, ei, selder, melk en sulfieten.

 

KineSlim

Specifieke referenties

Aanbieding