Go-Keto MCT poeder

Deze Ketosene Rood MCT olie geeft je net dat beetje extra energie. Door de unieke combinatie van premium MCT olie en astaxanthine geef je je lichaam een boost en blijf je in ketose. 

De MCT-olie bevat een C8 / C10 verhouding van 60:40. inclusief een vleugje vanille extract.

€ 17,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Dit MCT poeder van Go-Keto is gemaakt van echte kokosnoten en geeft je een boost in het ketodieet zonder dat je uit ketose komt. Het helpt om je te focussen en helder te denken. Het wordt niet alleen in het ketodieet gebruikt, maar ook door sporters. 

Het MCT poeder bestaat uit een mix van korte keten vetzuren C8 en C10 en is vegan. Het heeft een goed verzadigend effect en daarom kan het ook de honger stillen. Het is ideaal tijdens intermittent fasting of bij hongerdipjes.

Dit vegan MCT poeder is te gebruiken bij het ketodieet, koolhydraatarm dieet en ook door sporters te gebruiken.

Inhoud: 250 gram

Voedingswaarden per 100 gram:

Vetten 70g
- waarvan verzadigd vet 70g
– C8 42g
– C10 28g
koolhydraten 0g
suiker 0g
eiwit 0g
vezels 24.9g
zout 0,135g


Ingrediënten
:

100% palmvrije MCT-olie (triglyceriden met gemiddelde keten) van pure kokosolie met 60% caprylzuur (C8), 40% caprinezuur (C10)

Gebruik:

Los 1 lepel MCT olie poeder op in je favoriete drankje. Het wordt aanbevolen om dit product in een shaker / blender te mengen. Dit poeder heeft een neutrale smaak en kan daarom in veel recepten worden gebruikt, maar verwarm niet boven de 120 graden. 

Soms kan het helpen het gebruik van MCT poeder rustig op te bouwen. In dat geval kunt u het poeder bij gebruik halveren en kijken wat uw lichaam voor reactie geeft.

Go-Keto

Specifieke referenties