Funky Fat Choc - White (Keto Cacao)

Voedzame witte keto-cacao reep boordevol goede MCT vetten en chiazaden. Uiterst laag in netto koolhydraten (0!), suikervrij, glutenvrij en zonder chemische toevoegingen.

€ 3,39
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
5 € 3,29 Tot € 0,51
10 € 3,22 Tot € 1,70
Aantal
Op voorraad

Een voedzame keto cacao witte chocolade reep met MCT en chiazaden. Zonder toegevoegde suikers, uiterst laag in netto koolhydraten en pefect voor in het keto dieet en elk ander koolhydraatarm dieet.

De Funky Fat Choc producten zijn gemaakt van heerlijke romige chocolade en zijn vol van smaak. Ze zijn laag in netto koolhydraten en hebben weinig effect op je bloedglucosespiegel en laten zo je lichaam in ketose. Ze geven een verzadigd gevoel en zijn op basis van pure biologische ingrediënten, zonder onnodige vulstoffen, suiker en gluten.

De reep is heel laag in netto koolhydraten, namelijk 0 gram! Dit maakt deze reep uitermate geschikt voor mensen die het keto dieet of een koolhydraatarm dieet volgen.

Deze reep heeft een ideale keto verhouding van 4:1 (verhouding totaal vet : netto koolhydraten + eiwit) 

Keto Cacao repen: biologisch, vol goede vetten en geen invloed op bloedsuikerspiegel

De Keto Cacao repen worden gemaakt met 100% originele Fina de Aroma Tumaco Cacao uit het zuidwesten van Colombia. De Keto Cacao producten bevatten dan ook een hoog percentage aan cacao en bevatten geen onnodige vulstoffen, gluten, melk en suiker.

Keto Cacao wordt versterkt met MCT-oliepoeder. Het MCT-oliepoeder is voor 100% afgeleid van kokosnoten, 70% C8 / C10 en 30% van Acacia-vezels. Ze gebruiken MCT-olie in poedervorm omdat het milder is voor het spijsverteringsstelsel dan in zijn vloeibare vorm. 

Om de Keto Cacao producten wat zoetheid te geven, wordt de cacao gemengd met een kleine hoeveelheid biologische, niet bitter smakende, erythritol. Deze natuurlijke zoetstof uit groente en fruit levert geen calorieën, heeft een glykemische index van nul en heeft geen invloed op de glucose- en bloedsuikerspiegel. 

Inhoud: 50 gram

Voedingswaarden:

Per 50 gram Per 100 gram
Energie   1168 Kj / 
294 kcal
  2335 Kj /
588 kcal
Vet   29 gr   58 gr
- waarvan verzadigd   18 gr   36 gr
Koolhydraten   15 gr   30 gr
- waarvan suiker   0 gr   0 gr
- waarvan polyolen   15 gr   30 gr
Vezels   3 gr   6 gr
Eiwitten   3 gr   6 gr
Zout   0 gr   0 gr


Dit product bevat polyolen. Polyolen behoren tot de niet opneembare koolhydraten en tellen dan ook niet mee in het koolhydraatarm en keto dieet.

Ingrediënten: Cacaoboter (46%), erythritol, kokospoeder met chia (10%)  MCT olie poeder (verkregen uit kokosnoten).Funky Fat Foods

Specifieke referenties