Aanbieding

Grid
List

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)
Ciao Carb Prototoast met Oliezaden High Protein, doos 20 stuks
  • Aanbieding!

Ciao Carb Prototoast...

High Protein en Low Carb toast van Ciao Carb met koolzaad.  12 gram eiwit en hooguit 2.4 gram koolhydraten per 3 sneetjes. Doos met 20 beschuiten. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet en in een koolhydraatarme voeding.   
Normale prijs € 11,50 Prijs € 7,50
View Detail
Low Carb Reep Caramel Crunch, 1 stuks
  • Aanbieding!

Crispy Salted Caramel Reep

Heerlijke crispy reep caramel, te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per reep 15 gram eiwitten en 4 gram netto koolhydraten.Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Normale prijs € 1,79 Prijs € 0,79
View Detail
Ontbijtgerechten Assorti 1
  • Aanbieding!

Mix Ontbijt 1

Een smaakvol en handig doosje met lekker veel variatie van diverse ontbijtproducten. Inhoud:Pannenkoek Choco Banaan - Pannenkoek Appel Caramel - Shakemix Bosvruchten - Rijstepap -Dessert Straciatella - Low Carb Muesli Chocolate Caramel - Low Carb Muesli Dark Chocolate Te gebruiken vanaf fase 1.
Normale prijs € 9,99 Prijs € 8,99
View Detail
muesli
  • Aanbieding!

Modifast Intensive Muesli...

Lekkere krokante muesli van Modifast Intensive, een smakelijke maaltijdvervanger. Met de smakelijke en makkelijk te bereiden producten van Modifast krijgt u alle voedingsstoffen binnen die u minimaal nodig heeft om fit te blijven.
Normale prijs € 21,95 Prijs € 16,95
View Detail
Modifast Intensive Pudding...
  • Aanbieding!

Modifast Intensive Pudding...

Modifast Intensive Vanille Pudding is een dagvoedingvervanger met een heerlijke vanillesmaak. De pudding bevat alle essentiële voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt en is makkelijk te bereiden.
Normale prijs € 21,95 Prijs € 16,95
View Detail
Omelet Bacon, 1 portie
  • Aanbieding!

Omelet Bacon

Proteinerijke en koolhydraatarme omelet met baconsmaak. 18 gram eiwit en 1,7 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.  Portieverpakking.
Normale prijs € 1,50 Prijs € 0,49
View Detail
Pannenkoek Chocolade Banaan
  • Aanbieding!

Pannenkoek Chocolade Banaan

Zoetige eiwitrijke pannenkoek met een verrassende chocolade bananensmaak. Portieverpakking, 1 portie is 1 maaltijd en te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Normale prijs € 1,50 Prijs € 0,99
View Detail
Weekpakket Dietimeal Mix
  • Aanbieding!

Startpakket Dietimeal Mix -...

Startpakket Dietimeal om 7 dagen het eiwitdieet volgen met een lekkere gevarieerde mix van lekkere koolhydraatarme en eiwitrijke producten!Maak op een voordelige manier kennis met de producten van Dietimeal en kies voor dit goedkope startpakket met Dietimeal producten.
Normale prijs € 65,00 Prijs € 55,00
View Detail
Startpakket Mix, 7-10 dagen
  • Aanbieding!

Startpakket Mix 7 dagen

Maak nu een vliegende start met het eiwitdieet en kies voor dit gevarieerde eiwitdieet. 35 producten, 5 producten per dag. Geschikt voor de eerste fase van het eiwitdieet.
Normale prijs € 72,50 Prijs € 55,00
View Detail