Nieuwe producten

Grid
List

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Koolhydraatarm Periodiek...

Een koolhydraatarm dieet in combinatie met periodiek vasten stimuleert de stofwisseling. Calorieën tellen of honger lijden is niet nodig en voor een jojo-effect hoef je niet bang te zijn – afvallen was nog nooit zo eenvoudig, effectief en gezond!
Prijs € 13,50
View Detail

Grip op Koolhydraten...

Een heel handig en praktisch boek met 120 recepten en 12 weekmenu's, koolhydraatarm. In dit boek staan ook de verkorte richtlijnen van de methode Grip op Koolhydraten, een bewezen methode die gebruikt wordt bij het afvallen.
Prijs € 22,50
View Detail

Modifast - Mijn Leefstijl...

Wil je iets aan je gewicht te doen? En opnieuw lekker in je vel zitten? Maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? Zoek dan niet verder: dit boek en Modifast helpen je om verantwoord af te vallen. Niet met een crash diet, maar met doordachte methodes. Methodes die niet alleen naar je eetpatroon kijken, maar ook naar jou en jouw...
Prijs € 14,99
View Detail

Weight Care Detox Red...

De Weight Care Red Detox met extract van chicorei en guarana is een oplosbare detox drank, op basis van 15 natuurlijke plantenextracten, die de vetverbranding bevorderen. Lekker fruitig, met een licht pittige smaak van rode pepers.
Prijs € 9,20
View Detail

Weight Care Detox Green...

De Weight Care Green Detox met extract van paardebloembladeren is een oplosbare detox drank, op basis van 15 natuurlijke plantenextracten, die je lichaam helpt afvalstoffen af te voeren. Met de lekkere smaak van citrus voor een goede en frisse start van de dag.
Prijs € 9,20
View Detail

Weight Care Detox Artisjok

Concentraat van artisjok extract voor detox en gewichtsbeheersing, met appelsmaak. Deze shots zijn een concentraat van de bladeren van de artisjok. Deze zijn traditioneel gekend om reinigende eigenschappen. Ze dragen bij tot het goed functioneren van de lever en spelen een rol bij gewichtsbeheersing.
Prijs € 9,20
View Detail

Weight Care Detox Ananas

Concentraat van ananas met citrus aurantium extract voor vetverbranding en gewichtsbeheersing. De schil van de citrus aurantium staat van oudsher bekend als hulpmiddel voor een goed metabolisme van vetten en suikers. Deze vrucht draagt eveneens bij tot een goede afbraak van vet door het lichaam.
Prijs € 9,20
View Detail