Soepen eiwitdieet | BlijfopGewicht.nl

Soepen

Zin in een lekkere soep in het eiwitdieet? Kies dan een eiwitrijke en koolhydraatarme soep uit ons assortiment. Maak ze nog lekkerder en voeg zelf wat toegestane groenten toe! Al deze soepen zijn makkelijk te bereiden. Wat water erbij en klaar!

Soepen

Grid
List

Er zijn 20 producten.

Item 1-12 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Aspergesoep

Heerlijke eiwitrijke aspergeroomsoep, geschikt vanaf fase 1 van het proteinedieet.Levert per portie 18 gram eiwit en 2.1 gram koolhydraten.
Prijs € 1,65
View Detail

Champignonsoep

Heerlijke cremesoep met het aroma van bospaddestoelen. Te gebruiken vanaf fase 1 van het proteinedieet.Levert per portie 18 gram eiwit en 4 gram koolhydraten.
Prijs € 1,65
View Detail

Dietimeal Aspergesoep

Romige proteinerijke soep van Dietimeal met aspergesmaak. 7 porties per doosje. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding. Levert per portie 18 gram eiwit en hooguit 2.1 gram koolhydraten.
Prijs € 11,95
View Detail

Dietimeal Champignonsoep

Romige champignonsoep van Dietimeal, 7 porties per doos. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Levert per portie 18 gram eiwit en 4.7 gram koolhydraten.
Prijs € 11,95
View Detail

Dietimeal Groentesoep

Lekkere proteinerijke en koolhydraatarme groentesoep van Dietimeal, 7 porties per doosje. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 11,95
View Detail

Groentesoep

Heerlijke proteinerijke en koolhydraatarme groentesoep, geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per portie 18 gram eiwit en 5,4 gram koolhydraten. 
Prijs € 1,65
View Detail

Kip Curry

Smakelijke soep met het aroma van Indiase curry. Per portie 17 gram eiwit en 2,8 gram koolhydraten. Portieverpakking.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.
Prijs € 1,65
View Detail