Pannenkoeken eiwitdieet | BlijfopGewicht.nl

Pannenkoeken

Lekkere pannenkoeken voor in het eiwitdieet, ideaal als ontbijt of als lunch of gewoon als warme maaltijd. Moeite met kiezen uit al deze lekkere koolhydraatarme en eiwitrijke pannenkoeken? Kies dan onze combivoordeel en mix verpakkingen. Zo kunt u voordelig genieten!

Pannenkoeken

Grid
List

Er zijn 26 producten.

Item 1-12 van 26 in totaal item(s)

Actieve filters

Mix Pannenkoeken

Mix van 7 eiwitrijke en koolhydraatarme pannenkoeken. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Naturel (2x) - Kaas bacon - Appel caramel - Chocolade banaan - Vanille - RöstiOok te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail

Pannenkoek Combivoordeel

Combivoordeel van 10 pannenkoeken! Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarm dieet.Inhoud: 2 x pannenkoek naturel 2 x pannenkoek vanille 2 x pannenkoek appel-caramel 2 x pannenkoek kaas - spek 2 x pannenkoek chocolade-banaan
Prijs € 13,95
View Detail

Pannenkoek Aardappel (Rösti)

Een heerlijke koolhydraatarme en proteinerijke mix van aardappel en ui! Portieverpakking, per portie 17,5 gram eiwit en 1,9 gram koolhydraten. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Pannenkoek Aardappel...

Een heerlijke koolhydraatarme en proteinerijke mix van aardappel en ui! 7 porties, per portie 17,5 gram eiwit en 1,9 gram koolhydraten. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail

Pannenkoek Appel Karamel

Frisse pannenkoek in de smaak appel-caramel. Per portie 15.5 gram eiwit en 3.8 gram koolhydraten. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Portieverpakking.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Pannenkoek Appel Karamel -...

Frisse pannenkoek in de smaak appel-karamel. Levert per portie 15.5 gram eiwit en 3.8 gram koolhydraten. 7 porties, geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail
Pannenkoek Chocolade Banaan
  • Aanbieding!

Pannenkoek Chocolade Banaan

Zoetige eiwitrijke pannenkoek met een verrassende chocolade bananensmaak. Portieverpakking, 1 portie is 1 maaltijd en te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Pannenkoek Chocolade Banaan...

Zoetige eiwitrijke pannenkoek met een verrassende chocolade bananensmaak. 7 porties, 1 portie is 1 maaltijd en te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail

Pannenkoek Kaas Spek

Smakelijke en voedzame pannenkoek met 18 gram eiwit en 6 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Portieverpakking.Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Pannenkoek Kaas Spek - 7...

Smakelijke en voedzame pannenkoek met 18 gram eiwit en 6 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. 7 porties.Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail

Pannenkoek Naturel

Eiwitrijke en koolhydraatarme pannenkoek naturel, te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Zelf op  smaak te brengen met bijvoorbeeld de Walden Farms of 2bSlim syrups of met een lik suikervrije jam!Levert 18 gram eiwit en 4,1 gram koolhydraten per portie. Portieverpakking. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Pannenkoek Naturel - 7...

Eiwitrijke en koolhydraatarme pannenkoek naturel, te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Zelf op  smaak te brengen met bijvoorbeeld de Walden Farms of 2bSlim syrups of met een lik suikervrije jam!Levert 18 gram eiwit en 4,1 gram koolhydraten per portie. 7 porties. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail