Ontbijtproducten eiwitdieet |BlijfopGewicht.nl

Ontbijtgranen & muesli

Het ontbijt is de beste start van de dag, zelfs in het eiwitdieet. Geniet van onze verschillende ontbijtproducten in het eiwitdieet. Neem bijvoorbeeld de lekkere koolhydraatarme en eiwitrijke muesli, of de eiwitrijke rijstepap of neem lekkere koolhydraatarme en eiwitrijke havermout!

Ontbijtgranen & muesli

Grid
List

Er zijn 31 producten.

Item 1-12 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters

Mix Ontbijt 1

Een smaakvol en handig doosje met lekker veel variatie van diverse ontbijtproducten. Inhoud:Pannenkoek Choco Banaan - Pannenkoek Appel Caramel - Shakemix Bosvruchten - Rijstepap -Dessert Straciatella - Low Carb Muesli Chocolate Caramel - Low Carb Muesli Dark Chocolate Te gebruiken vanaf fase 1.
Prijs € 9,99
View Detail
Ontbijtgerechten Assorti 1
  • Aanbieding!

Mix Ontbijt 2

Een smaakvol en handig doosje met lekker veel variatie van diverse ontbijtproducten. Inhoud:Havermout Appel Kaneel - Havermout bruine suiker - Havermout naturel - Warme drank cacao - Cornflakes - Muesli chocolade caramel - Muesli rood fruit Te gebruiken vanaf fase 2 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail

Ontbijtflakes

Direct klaar voor gebruik, mengen met magere melk of 0% vet yoghurt. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet maar ook te gebruiken in het low carb dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Ontbijtflakes - 7 porties

Heerlijke koolhydraatarme en proteinerijke ontbijtgranen,  direct klaar voor gebruik, heerlijk met magere melk of 0% vet yoghurt. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet maar ook te gebruiken in het low carb dieet.  
Prijs € 10,25
View Detail

Havermout Appel Kaneel

Bijzonder goed vullende en smakelijke havermout appel-kaneel. Per portie 18 gram eiwit en 9 gram koolhydraten. Portieverpakking.Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 1,50
View Detail

Havermout Appel Kaneel - 7...

Heerlijk voedzame en lekkere havermout in de smaak appel-kaneel. Bevat per portie 18 gram eiwit en 9 gram koolhydraten.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 9,99
View Detail

Havermout Naturel

Heerlijk voedzame koolhydraatarme havermout. Bevat 18 gram eiwit en 6 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 1,50
View Detail

Low Carb Muesli Chocolade...

Een heerlijke krokante muesli met chocolade caramel smaak. Zo lekker was koolhydraatarm en proteinerijk ontbijten nog nooit geweest!  Bevat per portie slechts 4.2 gram koolhydraten en maar liefst 12.2 gram eiwit. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet en in alle fasen van het koolhydraatarm dieet. 
Prijs € 1,50
View Detail

Low Carb Muesli Chocolade...

Een heerlijke krokante muesli met chocolade caramel smaak. Zo lekker was koolhydraatarm en proteinerijk ontbijten nog nooit geweest!  Bevat per portie slechts 4.2 gram koolhydraten en maar liefst 12.2 gram eiwit. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet en in alle fasen van het koolhydraatarm dieet.  In 1 verpakking zitten 7 sachets.
Prijs € 9,95
View Detail

Low Carb Muesli Dark Chocolate

Een heerlijke krokante muesli met pure chocolade smaak. Zo lekker was koolhydraatarm en proteinerijk ontbijten nog nooit geweest!  Bevat per portie slechts 4.8 gram koolhydraten en maar liefst 11.8 gram eiwit. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet en in alle fasen van het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Low Carb Muesli Dark...

Een heerlijke krokante muesli met pure chocolade smaak. Zo lekker was koolhydraatarm en proteinerijk ontbijten nog nooit geweest!  Bevat per portie slechts 4.8 gram koolhydraten en maar liefst 11.8 gram eiwit. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet en in alle fasen van het koolhydraatarm dieet. Inhoud 7 sachets.
Prijs € 9,95
View Detail