Koude Dranken eiwitdieet | BlijfopGewicht.nl

Koude Dranken

Lekkere koude dranken voor in het eiwitdieet. Geniet van een lekkere koude ijs cappuccino of een frisse sinaasappeldrank. Al deze dranken tellen als volwaardige eiwitmaaltijd. Bijzonder smakelijk en verzadigend!

Koude Dranken

Grid
List

Er zijn 46 producten.

Item 1-12 van 46 in totaal item(s)

Actieve filters

Atkins Ready to Drink -...

Heerlijk romige shake met chocoladesmaak,direct klaar voor gebruik! Geschikt in het Atkins dieet als en  tevens te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet als maaltijd. Dit product bevat 85% minder koolhydraten dan gewone melkdrank met chocoladesmaak.
Prijs € 2,15
View Detail

Atkins Ready to Drink - Coffee

Heerlijk romige drinkklare shake in een frisse koffiesmaak. Geschikt in het Atkins dieet en tevens te gebruiken als maaltijddrank vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Zonder toegevoegde suikers. 
Prijs € 2,15
View Detail

Atkins Ready to Drink -...

Heerlijk frisse en romige drinkklare shake in de smaak aardbeien in een handig flesje. Geschikt in alle fasen van het atkins dieet en tevens te gebruiken als maaltijd vanaf fase 1 van het proteinedieet. Zonder toegevoegde suikers. 
Prijs € 2,15
View Detail

Atkins Shake mix Chocolade

Heerlijk romige koolhydraatarme shake met de smaak van melkchocolade, met een optimale mix van eiwit en weinig koolhydraten. In 1 bus zitten ongeveer 10 shakes. Geschikt voor het atkins dieet, het lowcarb dieet en het proteinedieet (vanaf fase 1) Levert per shake 18 gram eiwit en maar 3 gram koolhydraten.
Prijs € 17,45
View Detail

Atkins Shake mix Vanille

Een heerlijk makkelijk te bereiden shake met een vleugje vanille! Bevat 4 gram netto koolhydraten per portie. In 1 pot zitten 10 maaltijden. Te gebruiken in het atkins dieet, het lowcarb dieet en het proteinedieet (vanaf fase 1)
Prijs € 17,45
View Detail

Dieet Pro Aardbei

Heerlijk romige eiwitshake met aardbeiensmaak, zeer goed vullend en smakelijk! Levert 79 kcal en nagenoeg geen koolhydraten, calorieën en vet. Geschikt in alle fasen van het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet. In 1 pot zitten ongeveer 22 shakes. 1 shake is  1 maaltijd. 
Prijs € 26,90
View Detail

Dieet Pro Banaan

Heerlijk romige eiwitshake met bananensmaak, zeer goed vullend en smakelijk. Levert per shake 79 kcal en nagenoeg geen calorieën, koolhydraten en vet.  Geschikt in alle fasen van het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet. 1 pot is voldoende voor ongeveer 22 shakes. 1 shake telt als 1 maaltijd.
Prijs € 26,90
View Detail

Dieet Pro Cappuccino

Heerlijk romige eiwitshake met cappuccino smaak, zeer goed vullend en smakelijk! Bevat per shake 79 calorieën en nagenoeg koolhydraten, vetten en suikers. Geschikt in alle fasen van het eiwitdieet  en het koolhydraatarm dieet. Uit 1 pot haalt u ongeveer 22 shakes. 1 shake is  1 maaltijd.
Prijs € 26,90
View Detail

Dieet Pro Chocolade

Heerlijk romige eiwitshake met chocolade smaak, zeer goed vullend en smakelijk. Levert 79 kcal per shake en nagenoeg geen calorieën, koolhydraten en vet. Uit 1 pot haalt u ongeveer 22 shakes. 1 shake is 1 maaltijd.
Prijs € 26,90
View Detail

Dieet Pro Kersen

Heerlijk romige eiwitshake met kersensmaak, zeer goed vullend en smakelijk! Bevat per shake 79 kcal en nagenoeg geen calorieën, koolhydraten en vet. Geschikt in alle fasen van het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet. Uit 1 pot haalt u ongeveer 22 shakes. 
Prijs € 26,90
View Detail

Dieet Pro Kokos

Heerlijk romige eiwitshake met kokossmaak, zeer goed vullend en smakelijk! Levert per shake 79 kcal en nagenoeg geen koolhydraten, suikers en vet. Geschikt in alle fasen van het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet. Uit 1 pot haalt u ongeveer 22 shakes.
Prijs € 26,90
View Detail

Dieet Pro Stevia Aardbei

Naast Dieet Pro is er ook Dieet Pro Stevia. DieetPro stevia is vrij van kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen en bevat ook geen conserveringsmiddelen en verdikkingsmiddelen. Rijk aan vezels, glutenvrij, suikervrij en vetvrij. 
Prijs € 26,90
View Detail