Goedkope Proteineshakes Eiwitdieet| BlijfopGewicht.nl

Proteineshakes

Goedkope proteineshakes vind je bij ons! Wij hebben een groot gevarieerd assortiment met verschillende smaken. En heb je moeten met kiezen? Dan zijn de mixverpakkingen of de combivoordeel ideaal! 

Proteineshakes

Grid
List

Er zijn 62 producten.

Item 1-12 van 62 in totaal item(s)

Actieve filters

Milkshakes Combivoordeel 1...

Combivoordeel van 10 milkshakes! Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Inhoud: 2 x shake aardbeien 2 x shake banaan 2 x shake chocolade 2 x shake bosvruchten 2 x shake caramel
Prijs € 13,95
View Detail

Milkshakes Combivoordeel 2...

Combivoordeel van 10 milkshakes! Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Kan ook worden gebruikt in het koolhydraatarm dieet. Inhoud: 2 x shake bosvruchten 2 x shake pure chocolade 2 x shake peer chocolade 2 x shake banaan 2 x shake mokka
Prijs € 13,95
View Detail

Mix Shake en Desserts 1

Een heerlijk en makkelijk mixdoosje van 7 verschillende smaken dessert en shakemixen. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.Bevatten gemiddeld 18 gram eiwit en hooguit 4 gram koolhydraten per portie. Inhoud: Peer Chocolade - Chocolade - Abrikoos - Banaan - Chocolade Puur - Mokka - Caramel
Prijs € 9,99
View Detail

Mix Shake en Desserts 2

Een heerlijk en makkelijk mixdoosje van 7 verschillende smaken dessert en shakemixen! Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.Bevatten gemiddeld 18 gram eiwit en hooguit 4 gram koolhydraten per portie. Inhoud:  Aardbeien - Chocolade - Banaan - Bosvruchten - Vanille - Citroen - Caramel
Prijs € 9,99
View Detail

Voordeelpak Shakes - 30 stuks

Voordeelpak van 30 proteineshakes in verschillende smaken voor slechts 1,50 per stuk! Allemaal te gebruiken vanaf fase 1 in het eiwitdieet. Eiwitrijk en koolhydraatarm genieten!Mix van aardbei, chocolade, vanille, caramel en banaan.Kunnen ook gebruikt worden in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 44,95
View Detail

Shake en dessert mix Aardbei

Een heerlijke fris zoete variatie die te gebruiken is als shake of als dessert, afhankelijk van de hoeveelheid water die u toevoegt bij de bereiding.Levert 18 gram eiwit en 2.9 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.Kan ook worden gebruikt in het koolhydraatarm dieet. Portieverpakking.
Prijs € 1,50
View Detail

Shake en dessert mix...

Een heerlijke fris zoete variatie die te gebruiken is als shake of als dessert, afhankelijk van de hoeveelheid water die u toevoegt bij de bereiding.Levert 18 gram eiwit en 2.9 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.Kan ook worden gebruikt in het koolhydraatarm dieet. Voordeelverpakking van 7 sachets.
Prijs € 9,99
View Detail

Shake en dessert mix Abrikoos

Fris eiwitrijk en koolhydraatarm dessert met abrikozensmaak. Kan ook als shake worden bereid. Levert 18 gram eiwit en 2.5 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Kan ook worden gebruikt in het koolhydraatarm dieet. Portieverpakking.
Prijs € 1,50
View Detail

Shake en dessert mix...

Fris eiwitrijk en koolhydraatarm dessert met abrikozensmaak. Kan ook als shake worden bereid. Levert 18 gram eiwit en 2.5 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Kan ook worden gebruikt in het koolhydraatarm dieet. Voordeelverpakking met 7 sachets.
Prijs € 9,99
View Detail

Shake en Dessert mix Banaan

Eiwitrijk en koolhydraatarme  mix met een lekkere bananensmaak. Als shake of als dessert aan te maken! Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet en een low carb dieet.Levert per portie 18 gram eiwit en 2.1 gram koolhydraten. Portieverpakking.
Prijs € 1,50
View Detail

Shake en Dessert mix Banaan...

Eiwitrijk en koolhydraatarme  mix met een lekkere bananensmaak. Als shake of als dessert aan te maken! Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet en een low carb dieet.Levert per portie 18 gram eiwit en 2.1 gram koolhydraten. Voordeelverpakking met 7 sachets.
Prijs € 9,99
View Detail

Shake en dessert mix...

Heerlijke frisse, eiwitrijke en koolhydraatarme mix met bosvruchten smaak. Kan zowel als shake als dessert worden aangemaakt. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in een koolhydraatarm dieet. Levert per portie 18 gram eiwit en 3.8 gram koolhydraten. Portieverpakking.
Prijs € 1,50
View Detail