Eiwitdieet Fase 2 repen| BlijfopGewicht.nl

Fase 2 Repen

Deze categorie hebben wij toegevoegd om voor u het zoeken makkelijker te maken. Al onderstaande repen zijn geschikt in Fase 2. U vindt hier ook de repen die reeds in fase 1 gegeten mogen worden (u vindt hier dus de repen geschikt voor Fase 1 + de repen geschikt voor Fase 2)

Fase 2 Repen

Grid
List

Er zijn 53 producten.

Item 1-12 van 53 in totaal item(s)

Actieve filters

Atkins Cappuccino Noten

De smakelijke oplossing voor hongermomenten! Deze rijke cappuccinoreep bevat witte chocolade en diverse noten. 5 repen per doos. 8.9 gram eiwit en 3.5 gram netto koolhydraten per reep. Geschikt in het Atkins dieet, het eiwitdieet en elk ander koolhydraatarm dieet.
Prijs € 6,59
View Detail

Atkins Choco Brownie Reep

Een heerlijke Atkins reep, ideaal als koolhydraatarm tussendoortje! Een heerlijke chocolade buitenkant met knapperige sojastukjes en een laagje caramel. Te gebruiken in alle fasen van het atkinsdieet, tevens geschikt als maaltijdreep in het proteinedieet vanaf fase 1. Levert per reep 19 gram eiwit en 3 gram netto koolhydraten.
Prijs € 2,49
View Detail

Atkins Choco Decadence Reep

Een heerlijke chocolade reep met een smeuiige chocoladevulling, het ideale koolhydraatarme tussendoortje!  Geschikt als tussendoortje in alle fasen van het atkins dieet en vanaf fase 1 van het proteinedieet als maaltijd. 
Prijs € 2,49
View Detail

Atkins Choco Hazelnoot...

Een heerlijke reep te gebruiken als tussendoortje in alle fasen van het Atkins dieet. Een royale chocolade buitenkant met stukjes hazelnoot van binnen. Ook te gebruiken in het proteinedieet vanaf fase 1 als tussendoortje. 
Prijs € 1,69
View Detail

Atkins Choco Peanut Caramel...

Een heerlijke tussendoorreep met een omhulsel van chocolade en knapperige pinda's in een smeuiige caramellaag! Geschikt in alle fasen van het atkins dieet en tevens te gebruiken als maaltijdreep in het proteinedieet vanaf fase 1. 
Prijs € 2,49
View Detail

Atkins Chocolade Crisp

Een heerlijke start van de dag met deze day break reep met deze mix van chocoladechips en sojacrisps, omhuld met lekkere chocolade. 5 repen per doos. Bevat per reep 9.6 gram eiwit en 1.6 gram netto koolhydraten. Te gebruiken in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet.
Prijs € 6,59
View Detail

Atkins Fudge Caramel Reep

Lekkere low carb reep met een zachte toffeevulling en een laagje caramel. Genieten! Bevat per reep 15 gram eiwit en 2.9 gram koolhydraten. Geschikt in het Atkins dieet en tevens te gebruiken in elk ander koolhydraatarm dieet en eiwitdieet vanaf fase 1 als maaltijdreep.
Prijs € 2,49
View Detail

Atkins Harvest apricot...

Een heerlijke, fruitige mix van zoete abrikoos, crunchy amandelen en de volle smaak van kokosnoot. Low carb, vezelrijk en ook nog eens glutenvrij!Bevat per reep slechts 4.6 gram suiker. Geschikt in het Atkins dieet en in elk ander koolhydraatarm dieet. Ook geschikt in het eiwitdieet als tussendoortje.
Prijs € 1,65
View Detail
Atkins Harvest dark...
  • Aanbieding!

Atkins Harvest dark...

Luxe, pure chocolade met gemixte noten, zeezout en een vleugje karamel. Low carb, vezelrijk en ook nog eens glutenvrij!Bevat per reep slechts 4.6 gram suiker. Geschikt in het Atkins dieet en in elk ander koolhydraatarm dieet. Ook geschikt in het eiwitdieet als tussendoortje.
Normale prijs € 1,65 Prijs € 0,65
View Detail

Atkins Harvest Mixed Nuts &...

Een overheerlijke lichte snack, vol met crunchy pinda’s, amandelen en cashewnoten voorzien van een laagje romige melkchocolade. Low carb, vezelrijk en ook nog eens glutenvrij!Bevat per reep slechts 4.8 gram suiker. Geschikt in het Atkins dieet en in elk ander koolhydraatarm dieet. Ook geschikt in het eiwitdieet als tussendoortje.
Prijs € 1,65
View Detail

Cookie Cream Reep

Een heerlijke reep met een chocolade omhulsel en een zachte cookies cream vulling. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet, ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Levert per reep slechts 2 gram netto koolhydraten.
Prijs € 1,65
View Detail

Crispy Perzik Passievrucht

Een heerlijke verfrissende tropische reep in de smaak perzik passievrucht met een heerlijke crispy bite. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per reep 13 gram eiwitten en 4 gram netto koolhydraten.Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,65
View Detail