Zoetstoffen eiwitdieet | BlijfopGewicht.nl

Zoetstoffen

Zoetstoffen

Grid
List

Er zijn 33 producten.

Item 1-12 van 33 in totaal item(s)

Actieve filters

Sukrin

Sukrin is een natuurlijke zoetstof op basis van Erythritol en bevat 0 kcal. Het heeft de smaak van suiker en is te gebruiken als suiker. Zonder kunstmatige toevoegingen!
Prijs € 9,95
View Detail

Sukrin:1

Sukrin:1 is een natuurlijke zoetstof die smaakt als suiker maar zonder de koolhydraten en kcal en heeft dezelfde zoetkracht als suiker. Door een speciale combinatie van Erythritol en Stevioglycosiden is de smaak optimaal!
Prijs € 5,95
View Detail

Sukrin+

Sukrin+ is een natuurlijke suikervervanger, levert 0 kcal en heeft 0 gram netto koolhydraten. Het heeft de structuur van suiker en is te gebruiken als suiker. Sukrin+ is 2 x zo zoet als Sukrin.Bestand tegen hoge temperaturen dus ideaal om mee te bakken! 
Prijs € 9,95
View Detail

Sukrin Poedersuiker

Sukrinmelis is een lekkere en natuurlijke suikervervanger zonder kcal en heeft een fijnere structuur dan Sukrin. Ideaal voor het maken van suikervrij glazuur, het garneren van fruit en gebak of in de yoghurt of smoothies. Sukrin is op basis van de natuurlijke zoetstof Erythritol. Erythritol wordt o.a. gewonnen uit champignons en fruit.
Prijs € 8,95
View Detail

Sukrin Gold - 250 gram

100% natuurlijke vervanging voor bruine suiker! Heerlijke zoete aromatische smaak. 2.9 gram netto koolhydraten per 100 gram. Smaakt en ziet er ook uit als bruine suiker!Zak van 250 gram.
Prijs € 5,95
View Detail

Sukrin Gold - 500 gram

100% natuurlijke vervanging voor bruine suiker! Heerlijke zoete aromatische smaak. 2.9 gram netto koolhydraten per 100 gram. Smaakt en ziet er ook uit als bruine suiker!Inhoud: 500 gram
Prijs € 9,95
View Detail

Sukrin Fibersirup

FiberSirup Clear; het natuurlijke, koolhydraat- en caloriearme alternatief voor honing en suikersiroop, gemaakt op basis van prebiotische vezels. Slechts 5 gram netto koolhydraten per 100 gram. Ideaal voor over pannenkoeken en in yoghurt en kwark en baksels.
Prijs € 8,95
View Detail

Sukrin Fibersirup Gold

Deze Fiber Sirup Gold heeft een vollere, ronde smaak dan de andere Fiber Sirup en is ook te gebruiken in baksels of op pannenkoeken, wafels en in desserts. Bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bevat per 100 gram 6 gram netto koolhydraten.
Prijs € 9,95
View Detail

Sukrin Sticks

Sukrin in handige sticks! is een natuurlijke zoetstof op basis van Erythritol en bevat 0 kcal. Het heeft de smaak van suiker en is te gebruiken als suiker.Doosje met 40 sticks.
Prijs € 6,95
View Detail

Sukrin:1 - Sticks

Handige sticks verpakking! Sukrin:1 is een natuurlijke zoetstof die smaakt als suiker maar zonder de koolhydraten en kcal en heeft dezelfde zoetkracht als suiker. Door een speciale combinatie van Erythritol en Stevioglycosiden is de smaak optimaal!Doosje met 40 sticks.
Prijs € 6,95
View Detail

Sukrin+ Sticks

Handige sticksverpakking. Sukrin+ is een natuurlijke suikervervanger, levert 0 kcal en heeft 0 gram netto koolhydraten. Het heeft de structuur van suiker en is te gebruiken als suiker. Sukrin+ is 2 x zo zoet als Sukrin.Doosje met 40 sticks.
Prijs € 6,95
View Detail