Wafels Eiwitdieet | BlijfopGewicht.nl

Wafels

Geniet van deze heerlijke krokante wafels voor in het eiwitdieet! Diverse smaken dus voor ieder wat wils. Ook geschikt in het koolhydraatarme dieet. Tip: onze voordeelverpakkingen en xl box wafels zijn ideaal!

Wafels

Grid
List

Er zijn 30 producten.

Item 1-12 van 30 in totaal item(s)

Actieve filters

Dietimeal Wafel Ham Kaas

Lekkere krokante wafel met een hartige ham kaas smaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding. In 1 verpakking van 32 gram zitten 2 kleinere wafeltjes.
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Wafel Mix

Mix van 5 Dietimeal Wafels, koolhydraatarm en eiwitrijk. Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1. Inhoud van dit doosje: 1 x Aardbeien 2 x Chocolade 1 x Mokka 1 x Vanille Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. In totaal 10 wafeltjes.
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Wafels Aardbeien

Heerlijke krokante wafels met een aardbeiensmaak van Dietimeal geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. In 1 doosje zitten 5 verpakkingen met elk 2 wafeltjes. 1 wafeltje telt als 1 tussendoortje, 2 wafeltjes telt als 1 maaltijd.
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Wafels Chocolade

Chocoladewafels van Dietimeal geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het low carb dieet. Doosje met 5 x 2 wafeltjes. 1 wafeltje telt als tussendoortje, 2 wafeltjes telt als 1 maaltijd.Bevat per wafel 6,5 gram koolhydraten en 7,5 gram eiwitten.
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Wafels Mokka

Mokka wafels van Dietimeal geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in een koolhydraatarme voeding. In 1 doosje zitten 5 verpakkingen met elk 2 wafeltjes. 1 wafel telt als tussendoortje, 2 wafeltjes telt als maaltijd.
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Wafels Vanille

Vanillewafels van Dietimeal geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. In 1 doosje zitten 5 verpakkingen met elk 2 wafeltjes. 1 wafeltje telt als tussendoortje, 2 wafeltjes telt als maaltijd.
Prijs € 10,80
View Detail

Pennywafel Kaas

Hartige wafel met kaassmaak. 2 stuks per verpakking. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet, telt als maaltijd. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.Bevat per wafel 5 gram koolhydraten en 8 gram eiwit. 
Prijs € 1,89
View Detail

Wafel Aardbei

Heerlijke krokante koolhydraatarme en proteinerijke wafel met aardbeiensmaak. 2 stuks in 1 blister.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,35
View Detail

Wafel Chocolade

Knapperige koolhydraatarme en eiwitrijke wafels met lekkere chocoladevulling. 2 wafeltjes in 1 blister.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,35
View Detail

Wafel Chocolade Hazelnoot

Ultieme verwennerij met deze heerlijke wafel, gevuld met hazelnootmousse! 2 wafeltjes in 1 verpakking. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,35
View Detail