Eiwitdieet vitaminen supplementen| BlijfopGewicht.nl

Supplementen

Supplementen

Grid
List

Er zijn 23 producten.

Item 1-12 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters

Ketostix Strips

Tijdens het volgen van het dieet kun je zelf vaststellen of je in “ketose” (vetverbrandingsfase) bent door jezelf te testen met behulp van Ketostix.Potje met 50 stuks Ketose test strips. 
Prijs € 11,95
View Detail

Orthica Calcium Magnesium Zink

Mineralenpreparaat met calcium en magnesium, uitermate geschikt voor gebruik in de eerste fasen van het eiwitdieet ter aanvulling. Pot met 90 tabletten.Dosering: in het begin van het eiwitdieet en het low carb dieet worden 3 tabletten per dag aanbevolen.
Prijs € 11,95
View Detail

Orthica Kalium - 100

Kalium is belangrijk in het eiwitdieet. Een goede kalium balans draagt bij aan het voorkomen van hoofdpijn en duizeligheid. Pot met 90 tabletten.  Per tablet 100 mg Kaliumcitraat.Aanbevolen dosering: 2 tabletten per dag.Dit supplement bevat minder kalium dan het andere (hooggedoseerde) supplement. Wij raden de Kalium-100 aan als u wat verder in het...
Prijs € 9,99
View Detail

Orthica Kalium - 250

Kalium is belangrijk in het eiwitdieet. Een goede kalium balans draagt bij aan het voorkomen van hoofdpijn en duizeligheid, en is daarom zeer belangrijk. Pot met 60 tabletten. Per tablet 250 mg Kaliumcitraat. Aanbevolen dosering: 2 tabletten per dag.
Prijs € 14,95
View Detail

Orthica Soft Multi

Tijdens het proteinedieet en het low carb dieet vraagt uw lichaam om extra aandacht voor vitaminen en mineralen. Deze krachtige multivitamine zit in makkelijke in te nemen softgel capsules. Hooggedoseerd. Pot met 30 softgel tabletten, makkelijk in te nemen. Aanbevolen dosering: 1 softgel per dag. 
Prijs € 17,95
View Detail

Fibrex Voedingsvezel Natufood

Fibrex is een uit de suikerbiet bereid product dat van nature rijk is aan voedingsvezel. Fibrex bevat 73% voedingsvezels en slechts 60 kcal per 100 gram. Door 2 à 3 eetlepels Fibrex toe te voegen aan de voeding wordt voorzien in de dagelijks benodigde hoeveelheid voedingsvezels van 20-30 gram. Kan worden toegevoegd in yoghurt, kwark, pannenkoeken, brood...
Prijs € 5,99
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

XL-S Vetbinder

Maximaliseer gewichtsverlies met de nieuwe XL-S Medical Max Strength. Medisch hulpmiddel ter voorkoming van gewichtstoename. XL-S Medical Vetbinder bindt tot 27,4% van de vetten uit voedsel. Verpakking met 60 tabletten.
Prijs € 30,80
View Detail

Shaker

Handige maatbeker met maatverdeling tot 300cc voor het aanmaken van maaltijden en shakes. Vaatwasmachine bestendig!
Prijs € 2,49
View Detail