Goedkoopste startpakketten eiwitdieet | BlijfopGewicht.nl

Startpakketten

U vindt hier onze startpakketten om direct aan de slag te gaan! De eerste keer dat u met een eiwitdieet of proteinedieet start is het moeilijk om te kiezen. Wat vindt u lekker en wat niet? Neemt u liever desserts of soepen? In onze startpakketten vindt u een gamma van onze producten, diverse smaken en diverse producten. Zo kunt u uitgebreid kennis maken met onze producten en bij een volgende fase eventueel zelf kiezen voor de producten welke het beste bij u uit de test kwamen! Kortom: voor ieder wat wils!

Startpakketten

Grid
List

Er zijn 14 producten.

Item 1-12 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Startpakket Budget

Goedkoop startpakket voor 5 dagen proteinedieet, 5 producten per dag. Maak nu een vliegende start, kies voor dit Startpakket Budget en geef het afvallen een boost! 
Prijs € 29,95
View Detail
Startpakket Basis
  • Aanbieding!

Startpakket Eiwitdieet - 10...

Goed gevarieerd startpakket om het eiwitdieet 10 dagen te volgen, voor maar 8.50 euro per dag! Ook met handige kant en klaar producten. U gebruikt met dit pakket 5 maaltijden per dag.Inhoud: 50 producten shaker bereidingswijze
Prijs € 79,99
View Detail

Startpakket Mix 7 dagen

Maak nu een vliegende start met het eiwitdieet en kies voor dit gevarieerde eiwitdieet. 35 producten, 5 producten per dag. Geschikt voor de eerste fase van het eiwitdieet.
Prijs € 72,50
View Detail

Startpakket Mix - 14-21 dagen

Zeer gevarieerd startpakket met 70 producten (omgerekend 7 euro per dag), voldoende om 2 weken (bij 5 maaltijden per dag) of 3 weken (bij 4 producten per dag) het eiwitdieet te volgen! 
Prijs € 120,00
View Detail

Startpakket Dietimeal Mix -...

Startpakket Dietimeal om 7 dagen het eiwitdieet volgen met een lekkere gevarieerde mix van lekkere koolhydraatarme en eiwitrijke producten!Maak op een voordelige manier kennis met de producten van Dietimeal en kies voor dit goedkope startpakket met Dietimeal producten.
Prijs € 57,50
View Detail

Startpakket Dietimeal Mix -...

Weekpakket Dietimeal, 14 dagen het eiwit dieet volgen met een lekkere gevarieerde mix van lekkere koolhydraatarme en eiwitrijke producten!Maak kennis met de lekkere producten van Dietimeal!
Prijs € 110,00
View Detail

Ketostix Strips

Tijdens het volgen van het dieet kun je zelf vaststellen of je in “ketose” (vetverbrandingsfase) bent door jezelf te testen met behulp van Ketostix.Potje met 50 stuks Ketose test strips. 
Prijs € 11,95
View Detail

Orthica Calcium Magnesium Zink

Mineralenpreparaat met calcium en magnesium, uitermate geschikt voor gebruik in de eerste fasen van het eiwitdieet ter aanvulling. Pot met 90 tabletten.Dosering: in het begin van het eiwitdieet en het low carb dieet worden 3 tabletten per dag aanbevolen.
Prijs € 11,95
View Detail

Orthica Kalium - 100

Kalium is belangrijk in het eiwitdieet. Een goede kalium balans draagt bij aan het voorkomen van hoofdpijn en duizeligheid. Pot met 90 tabletten.  Per tablet 100 mg Kaliumcitraat.Aanbevolen dosering: 2 tabletten per dag.Dit supplement bevat minder kalium dan het andere (hooggedoseerde) supplement. Wij raden de Kalium-100 aan als u wat verder in het...
Prijs € 9,99
View Detail

Orthica Kalium - 250

Kalium is belangrijk in het eiwitdieet. Een goede kalium balans draagt bij aan het voorkomen van hoofdpijn en duizeligheid, en is daarom zeer belangrijk. Pot met 60 tabletten. Per tablet 250 mg Kaliumcitraat. Aanbevolen dosering: 2 tabletten per dag.
Prijs € 14,95
View Detail