Snoep in het eiwitdieet  | BlijfopGewicht.nl

Snoep & Chocolade

In deze categorie vindt u snoep geschikt voor in het proteinedieet! Let op: op de verpakking kan een hoger aantal koolhydraten staan, echter kunnen dit zogenaamde niet-opneembare koolhydraten zijn. Deze tellen in het eiwitdieet niet mee als koolhydraat. Het werkelijke aantal opneembare (netto) koolhydraten kan dus altijd lager zijn dan de totale hoeveelheid koolhydraten vermeld op de verpakking. De netto koolhydraten tellen mee in het eiwitdieet en low carb dieet. Grofweg kunnen de netto koolhydraten als volgt worden berekend: Netto koolhydraten = Totaal koolhydraten - polyolen

Snoep & Chocolade

Grid
List

Er zijn 60 producten.

Item 1-12 van 60 in totaal item(s)

Actieve filters

Cereal Melkchocolade Stevia

Heerlijke melkchocolade met maar liefst 75% minder suiker dan een standaard chocolade. De suiker uit dit product is vervangen door de natuurlijke zoetstof stevia. Bevat per 100 gram 13.6 gram netto koolhydraten.
Prijs € 3,39
View Detail

Cereal Chocolade Puur stevia

Heerlijke pure chocolade met maar liefst 95% minder suiker dan een standaard chocolade. De suiker uit dit product is vervangen door de natuurlijke zoetstof stevia. Levert per 100 gram 6.7 gram netto koolhydraten.
Prijs € 3,39
View Detail

Cereal Pepermunt Suikervrij

Frisse suikervrije pepermuntjes gezoet met de natuurlijke zoetstof Stevia en maltitol. Snoepjes zonder suiker maar met een heerlijke smaak! Bevat per 100 gram nagenoeg geen netto koolhydraten! Geschikt voor een ieder die suikervrij wilt snoepen. Ook geschikt in het koolhydraatarm en eiwitdieet.
Prijs € 1,75
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Cereal Snoepjes Cherry...

Deze suikervrije zachte snoepjes van Cereal zijn gezoet met de natuurlijke zoetstof Stevia en maltitol en bevatten geen suiker. Snoepjes zonder suiker maar met een heerlijke smaak! Geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 2,35
View Detail

Cereal Snoepjes Orange...

Suikervrij snoep met sinaasappelsmaak van Cereal, gezoet met de natuurlijke zoetstof Stevia en maltitol en bevatten geen suiker. Snoepjes zonder suiker maar met een heerlijke smaak!Geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 2,35
View Detail

Ciao Carb Protochoc...

Heerlijke proteinerijke, low carb chocoladereep van Ciao Carb. Bevat per reep 12 gram eiwit en maximaal 2.8 gram koolhydraten. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet (als maaltijd of als tussendoortje als u kleinere stukjes neemt) en in het low carb dieet.
Prijs € 1,95
View Detail

Damhert Babalu Boter Bonbons

Harde bonbons met caramelsmaak. Calorie-arm en suikervrij. Gezoet met maltitol. Koolhydraatarm genieten! Geschikt voor een ieder die suiker wilt vermijden. Bevat per 100 gram slechts 0.3 gram suiker!
Prijs € 1,99
View Detail

Damhert Choco Toffee

Zachte toffees omhuld met chocolade, zonder suiker, gezoet met maltitol. Per toffee hooguit 22 kcal en bijna geen suiker!Bevat per 100 gram 3 gram netto koolhydraten. Geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden. Kan ook worden gebruikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 1)
Prijs € 1,99
View Detail