Desserts eiwitdieet | BlijfopGewicht.nl

Desserts

Een dessert in het eiwitdieet is ideaal als tussenmaaltijd of als lunch. Het is makkelijk en snel klaar te maken en ideaal als ontbijt of als lunch. Veel van onze desserts zijn ook aan te maken als shake. Gewoon wat extra water er bij, goed schudden en klaar!

Desserts

Grid
List

Er zijn 48 producten.

Item 1-12 van 48 in totaal item(s)

Actieve filters

Dessert Chocomousse

Heerlijk luchtige en romige chocomousse, vol van smaak en geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.Bevat per portie 15 gram eiwitten en maar 2,9 gram koolhydraten. Portieverpakking.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Dessert Chocomousse - 7...

Heerlijk luchtige en romige chocomousse, vol van smaak en geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per portie 15 gram eiwitten en maar 2,9 gram koolhydraten. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. Voordeelverpakking van 7 sachets.
Prijs € 9,99
View Detail

Dessert Kwark Abrikoos

Mix voor het maken van een frisse, koolhydraatarme en proteinerijke kwark met abrikozensmaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 16 gram eiwit en 3.4 gram koolhydraten. Portieverpakking.
Prijs € 1,50
View Detail

Dessert Kwark Abrikoos - 7...

Mix voor het maken van een frisse, koolhydraatarme en proteinerijke kwark met abrikozensmaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. 7 porties per verpakking.Levert per portie 16 gram eiwit en 3.4 gram koolhydraten.
Prijs € 9,99
View Detail

Dessert Straciatella Yoghurt

Mix voor het maken van een proteïnerijk en koolhydraatarm dessert met straciatella smaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 17 gram eiwit en 4 gram koolhydraten. Portieverpakking.
Prijs € 1,50
View Detail

Dessert Straciatella...

Mix voor het maken van een proteïnerijk en koolhydraatarm dessert met straciatella smaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 17 gram eiwit en 4 gram koolhydraten. Voordeelverpakking van 7 sachets.
Prijs € 9,99
View Detail

Dessert Tiramisu

Een heerlijke mix met een rijke espresso of tiramisu smaak. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. PortieverpakkingLevert per portie 16 gram eiwit en 3.9 gram koolhydraten.
Prijs € 1,50
View Detail

Dessert Tiramisu - 7 porties

Een heerlijke mix met een rijke espresso of tiramisu smaak. Inhoud 7 porties, te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 16 gram eiwit en 3.9 gram koolhydraten.
Prijs € 9,99
View Detail
Desserts Combivoordeel
  • Aanbieding!

Desserts Combivoordeel

Combivoordeel van 10 desserts! Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Inhoud: 2 x chocomousse  2 x tiramisu 2 x kwark abrikoos 2 x yoghurt rood fruit 2 x yoghurt straciatella
Prijs € 13,95
View Detail

Dietimeal Dessert en...

Heerlijk proteinerijk dessert in de smaak chocolade peer (belle helene) In 1 doos zitten 7 porties. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Levert per portie 18 gram eiwit en 2.8 gram koolhydraten.
Prijs € 11,95
View Detail

Dietimeal Dessert en...

Goed vullend proteinedessert met een lekkere frisse vanille smaak. Te gebruiken als dessert en als shake. In 1 doos zitten 7 porties. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. Levert 18 gram eiwit en 2.1 gram koolhydraten per portie.
Prijs € 11,95
View Detail