Eiwitdieet

Op zoek naar een goedkoop eiwitdieet? Stop en zoek niet verder!


Bij BlijfopGewicht.nl kun je heel goedkoop het eiwitdieet volgen. 

Al jaren verkopen wij onze producten met super resultaten! Wij hebben een groot assortiment. Vroeger gebruikte je bij het eiwitdieet alleen maar shakes, maar dat is gelukkig allang niet meer. Wat dacht je van een omelet? Of een pannenkoek? Of een lekkere maaltijdreep? Of gewoon een lekker zakje chips of een koekje? Dat kan ook gewoon bij het eiwitdieet! Als je de eiwitrijke en koolhydraatarme varianten neemt natuurlijk. Zo kun je de meest normale producten uit je voeding vervangen door onze goedkope producten voor het eiwitdieet. 

Wij hebben veel eiwitrijke varianten, zoals bijvoorbeeld eiwitrijke omeletten, eiwitrijke pannenkoeken, eiwitrijke en koolhydraatarme pasta en rijst, koolhydraatarm brood, koolhydraatarme tortilla's en wraps en eiwitrijke koolhydraatarme koekjes. Onze producten zijn uitstekend te combineren met andere dieetmerken.

Wij zijn goedkoop, heel goedkoop. Zeker in verhouding met de meeste aanbieders van producten voor het eiwitdieet. BlijfopGewicht.nl heeft een directe inkoop bij groothandels waardoor wij de prijzen zeer gunstig kunnen houden. Wij houden van no-nonsense: geen dure merken maar gewoon producten die betaalbaar zijn.

Klik op onderstaande plaatjes voor alle producten uit desbetreffende categorie.

Eiwitdieet

Grid
List

Er zijn 699 producten.

Item 1-12 van 699 in totaal item(s)

Actieve filters

2BSlim Aardbeiensaus

Heerlijke friszure 2BSlim aardbeiensaus zonder koolhydraten! Suikervrij, vetvrij, glutenvrij, lactosevrij. Fles van 250ml. Slechts 1 kcal per dosering. In handige kunststof knijpfles.
Prijs € 3,79
View Detail

2BSlim Barbecue saus

Heerlijke 2BSlim barbecuesaus die ook nog eens suikervrij, vetvrij, glutenvrij, lactosevrij en slechts 1 kcal per portie bevat. Handige kunststof knijpfles van 250ml.
Prijs € 3,79
View Detail

2BSlim Caesar Dressing

Heerlijke frisse 2BSlim caesar dressing die ook nog eens suikervrij, vetvrij, glutenvrij, lactosevrij is en slechts  1 kcal per portie bevat. Handige kunststof knijpfles van 250ml.
Prijs € 3,79
View Detail

2BSlim Caramelsaus

Deze heerlijke 2BSlim caramelsiroop is volledig vetvrij en suikervrij en levert slechts 1 kcal per dosering. Handige kunststof knijpfles van 250 ml. Heerlijk voor over wafels, pannenkoeken of in nagerechten.
Prijs € 3,79
View Detail

2BSlim Chocoladesaus

Lekkere chocoladesiroop van 2BSlim die geheel suikervrij en vetvrij is en slechts 1 kcal per portie levert. In handige kunststof knijpfles van 250 ml. Lekker over pannenkoeken, wafels of in nagerechten.
Prijs € 3,79
View Detail

2BSlim Cocktailsaus

Frisse cocktailsaus die ook nog eens geheel suikervrij en vetvrij is en slechts 1 kcal per portie levert. In handige kunststof knijpfles van 250 ml. 
Prijs € 3,79
View Detail

2BSlim Ketchup

Deze ketchup van 2BSlim is suikervrij en vetvrij en levert slechts 1 kcal per portie. Geschikt voor iedereen die minder suiker wilt eten. In handige kunststof knijpfles van 250 ml.
Prijs € 3,79
View Detail

2BSlim Knoflooksaus

Frisse 2BSlim knoflooksaus die suikervrij en vetvrij is en slechts 1 kcal per portie levert. Geschikt voor iedereen die minder suiker wilt gebruiken. In handige kunststof knijpfles van 250 ml.
Prijs € 3,79
View Detail

2BSlim Pesto saus

Heerlijke pesto saus zonder koolhydraten! Suikervrij, vetvrij, glutenvrij, lactosevrij. Fles van 250ml. Slechts 1 kcal per dosering. In handige kunststof knijpfles.
Prijs € 3,79
View Detail

2bSlim Sweet Chili

Heerlijke 2BSlim sweet chili saus die vetvrij en suikervrij is en slechts 1 kcal per dosering bevat. In handige kunststof knijpfles van 250 ml. Lekker als marinade of bij vlees en oosterse wokgerechten.
Prijs € 3,79
View Detail